Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κι επίσημα παίκτης της Al Ittihad από σήμερα ο Fabinho

Κι επίσημα παίκτης της Al Ittihad από σήμερα ο Fabinho

Η Liverpool επιβεβαίωσε την αποχώρηση του Fabinho, με τον Βραζιλιάνο μέσο να εντάσσεται στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας Al-Ittihad.

Ο 29χρονος αποχωρεί μετά από πέντε ένδοξες σεζόν στο Anfield, μετακομίζοντας στη Μέση Ανατολή σε μια συμφωνία που πιστεύεται ότι αξίζει 40 εκατομμύρια λίρες.

Ο Βραζιλιάνος, ο οποίος είχε τις δεύτερες περισσότερες συμμετοχές με τη Liverpool την περασμένη σεζόν, αποκλείστηκε από την προετοιμασία των κόκκινων στη Γερμανία μετά την προσφορά της Al Ittihad και ο σύλλογος επιβεβαίωσε τώρα τη μεταγραφή. Έρχεται μετά από ανησυχίες ότι η συμφωνία θα πέσει στο κενό, καθώς ο σύλλογος της Saudi Pro League φέρεται να μην ήταν σε θέση να παρουσιάσει αποδείξεις για τα κεφάλαια.

Όμως το θέμα αυτό λύθηκε αργότερα και, παρά τις φήμες ότι απαγορεύτηκε στα σκυλιά του να ταξιδέψουν στη χώρα, ο Fabinho είναι πλέον παίκτης της Al Ittihad. Στην Τζέντα ξαναβρίσκεται με τον Nuno Espirito Santo, έχοντας δουλέψει υπό τον πρώην προπονητή της Wolves και της Totttenham ως νεαρός στη Rio Ave.

Στην ομάδα του Nuno ανήκουν επίσης ο Karim Benzema, ο N’Golo Kante και ο πρώην εξτρέμ της Celtic Jota, οι οποίοι μεταπήδησαν νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι. Η Al-Ittihad θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα Saudi Pro League εκτός έδρας με αντίπαλο την Al-Raed στις 14 Αυγούστου.

Ο Fabinho έφτασε στο Anfield από την AS Μονακό το 2018 και πραγματοποίησε 219 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας 11 φορές και δίνοντας εννέα ασίστ. Στο διάστημα της παρουσίας του στο Anfield θα κατακτήσει κάθε δυνατό τρόπαιο: Champions League, Premier League, FA Cup, League Cup, UEFA Super Cup και FIFA Club World Cup.

Αν και η απόφασή του να αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι ήταν σοκαριστική, το ποσό που αφορούσε θα ήταν δύσκολο για τη Liverpool να αρνηθεί, δεδομένης της ηλικίας του Fabinho.

Ευχαριστούμε για όλες τις όμορφες αναμνήσεις, Fab.

Κι επίσημα παίκτης της Al Ittihad από σήμερα ο Fabinho
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com