Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Γελάσαμε με τις φήμες για Mbappe»

Klopp: «Γελάσαμε με τις φήμες για Mbappe»

Μεταγραφική περίοδος χωρίς να συνδεθεί το όνομα του Kylian Mbappe με τη Liverpool και αυτό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου, μέσω της Mirror, η οποία σε ένα της δημοσίευμα, το οποίο αναπαρήγαγαν τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης, έκανε λόγο για διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους Reds και στην Paris Saint-Germain για τον δανεισμό του Γάλλου.

Φυσικά ένα τέτοιο σενάριο δεν ευσταθεί και αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας της γνωστής βρετανικής εφημερίδας, όπως ξεκαθάρισε ο Jürgen Klopp, μιλώντας στο Sky Germany.

Ο σταρ της Γαλλικής ομάδας δεν προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα της PSG και είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από το Παρίσι το φετινό καλοκαίρι, όμως δεδομένα δεν θα τον δούμε στο Anfield με την φανέλα της Liverpool.

Ο Klopp αναφορικά με το θέμα ξεκαθάρισε στο Sky:

“ Γελάσαμε με αυτό. Μπορώ να πω, πως νομίζω ότι είναι ένας πολύ καλός παίκτης, αλλά τα οικονομικά δεδομένα της κατάστασης δεν μας ταιριάζουν. ”

“ Δεν θα ήθελα να καταστρέψω την ιστορία, αλλά από όσο γνωρίζω, δεν υπάρχει κάτι. Ίσως κάποιος από τον σύλλογο να ετοιμάζει κάτι και να θέλει να μου κάνει μια έκπληξη. ”

“ Αυτό όμως δεν έχει συμβεί ούτε μια φορά στα οχτώ χρόνια που βρίσκομαι εδώ. Αυτή θα ήταν η πρώτη. ” Τόνισε ο Klopp.

Ο Mbappe πανηγυρίζει στο Anfield.
Ο Mbappe πανηγυρίζει στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com