Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εντυπωσιάζει τους πάντες με τς εμφανίσεις του ο Ben Doak

Εντυπωσιάζει τους πάντες με τς εμφανίσεις του ο Ben Doak

Ο Ben Doak πιστεύει ότι είναι σαν «την νύχτα με τη μέρα» ανάμεσα στην πρώτη του προετοιμασία με τη Liverpool και τώρα, αφού πέτυχε το πρώτο του γκολ με την ομάδα.

Πέρυσι τέτοια εποχή, ο Doak «έπιανε» δουλειά με την ομάδα κάτω των 18 ετών μετά τη μετακίνησή του από τη Celtic ύψους 600.000 λιρών. Τώρα, μετά από 12 μήνες καριέρας, ο 17χρονος ακραίος επιθετικός αποτελεί σταθερό μέλος της προετοιμασίας της πρώτης ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Έχει παίξει βασικός απέναντι στην Karlsruher, Greuther Furth και την Leicester σημειώνοντας το τέταρτο γκολ του παιχνιδιού, καθώς η Liverpool διέλυσε την τελευταία με 4-0 στη Σιγκαπούρη.

Μιλώντας στο LFCTV μετά από αυτό το παιχνίδι, ο Doak αναφέρθηκε στο «καλό συναίσθημα» του να βρίσκει δίχτυα σε ανώτερο επίπεδο και εξήγησε πώς «αισθάνεται σαν την νύχτα με τη μέρα» σε σχέση με ένα χρόνο πριν.

«Είναι ένα καλό συναίσθημα. Είναι το πρώτο μου», δήλωσε. «Είναι πολύ καλό συναίσθημα να σκοράρεις μπροστά σε όλους τους φιλάθλους. Προφανώς προσπαθώ να κάνω το καλύτερο δυνατό και να βελτιώσω το παιχνίδι μου. Έχω ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μου, απλά προσπαθώ να βελτιωθώ και πάλι ως παίκτης».

Ο Doak έχει ενταχθεί άψογα στην βασική ομάδα μέχρι στιγμής και αυτό έχει βοηθηθεί από τη συνεργασία με επιθετικούς παγκόσμιας κλάσης, όπως ο συνάδελφός του δεξιός εξτρέμ Mo Salah. «Είναι ένας από τους καλύτερους στον κόσμο, είναι εδώ και μερικά χρόνια. Μπορώ απλά να τα ρουφήξω όλα, να προσπαθήσω να πάρω ό,τι μπορώ από αυτόν».

Ο έφηβος μπορεί να δυσκολευτεί να πάρει τη θέση του Salah φυσικά, αλλά με μια σεζόν στο Europa League να έρχεται μαζί με άλλες τρεις διοργανώσεις, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να εμπλακεί ο Doak.

«Θέλω να παίξω όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια», συνέχισε. «Όσο περισσότερο παίζεις, τόσο πιο πιθανό είναι να παραμείνεις στο παιχνίδι στο σύνολό του. Απλώς προσπαθώ να κάνω καριέρα για τον εαυτό μου – ελπίζω στο υψηλότερο επίπεδο».

Εντυπωσιάζει τους πάντες με τς εμφανίσεις του ο Ben Doak
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com