Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εντυπωσίαζει με τα στημένα του ο Dominik Szoboszlai (vid)

Εντυπωσίαζει με τα στημένα του ο Dominik Szoboszlai (vid)

Ο Trent Alexander-Arnold θα μπορούσε να έχει ανταγωνισμό από τον Dominik Szoboszlai στα στημένα χτυπήματα αυτή τη σεζόν, αν το τελευταίο απόσπασμα από την προπόνηση δείχνει κάτι.

Ο Dominik Szoboszlai ήρθε από την RB Leipzig με τη φήμη ότι δεν ντρέπεται να σουτάρει από απόσταση, έχοντας πετύχει ένα σωρό γκολ εκτός περιοχής πέναλτι στην Bundesliga. Ο 22χρονος σκόραρε 10 φορές και έδωσε 13 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις την περίοδο 2022/23 και η άφιξή του έχει δώσει στους κόκκινους μια ευπρόσδεκτη απειλή γκολ από τη μεσαία γραμμή, ενόψει της πρώτης του περιόδου.

Με τη Liverpool να έχει προσγειωθεί στη Σιγκαπούρη για το τελευταίο σκέλος της προετοιμασίας, ο Szoboszlai δείχνει ήδη στους συμπαίκτες του τι είναι ικανός να παράγει με την μπάλα σε σταθερό σημείο. Το νέο νούμερο 8 των Reds σάρωσε αβίαστα την μπάλα στην πάνω γωνία στο νεότερο προπονητικό κέντρο της ομάδας, προκαλώντας την εντυπωσιακή αντίδραση του Pepijn Lijnders. Ο βοηθός του Jurgen Klopp απάντησε στο ελεύθερο σουτ με ένα απλό αλλά αποτελεσματικό: «Ουάου!».

Ενώ ο Alexander-Arnold είναι συνήθως επιφορτισμένος με το να δοκιμάζει τους αντίπαλους τερματοφύλακες από απευθείας ελεύθερα σουτ για τη Liverpool, ο Szoboszlai σίγουρα θα θέλει το όνομά του να είναι σε αυτή την λίστα, έχοντας αποδείξει την ποιότητά του στη Γερμανία. Επίσης, παραμερίζει κάθε φόβο ότι ο τραυματισμός στον αστράγαλο που τον κράτησε εκτός από την ισοπαλία 4-4 της Λίβερπουλ με την Greuther Furth νωρίτερα αυτή την εβδομάδα είναι κάτι σοβαρό, με τον αρχηγό της Ουγγαρίας να ελπίζει να αφήσει το στίγμα του στη Νοτιοανατολική Ασία τις επόμενες ημέρες.

Μετά την Leicester για τον Klopp και τουε Κόκκινους, ακολουθεί αυτή την εβδομάδα η συνάντηση με την επίσης έξι φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης Bayern Munich. Η έναρξη της νέας σεζόν της Premier League πλησιάζει και οι Reds θέλουν να μπουν στην καλύτερη δυνατή φόρμα για να ξεκινήσουν γρήγορα στην πρεμιέρα τους εκτός έδρας με την Chelsea στις 13 Αυγούστου.

Η μεσαία γραμμή της Liverpool έχει ήδη δει τέσσερις αποχωρήσεις αυτό το καλοκαίρι, με τον Fabinho να είναι πιθανότατα ο πέμπτος τις επόμενες ημέρες, πράγμα που σημαίνει ότι ο Szoboszlai θα στηριχθεί από την αρχή για τους κόκκινους.

Εντυπωσίαζει με τα στημένα του ο Dominik Szoboszlai
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com