Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Mo Salah άφησε έκπληκτους τους συμπαίκτες και εκτός γηπέδου

Ο Mo Salah άφησε έκπληκτους τους συμπαίκτες και εκτός γηπέδου

Εντυπωσίασε ο Mo Salah για τις μουσικές του επιλογές, σε μία «δημοσκόπηση» που έκανε ανάμεσα στην αποστολή των Reds, ο Ibrahima Konate.

Οι παίκτες της ομάδας μας έφτασαν στην Σιγκαπούρη για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας τους για την νέα σεζόν. Εκεί ο Ibrahima Konate ή αλλιώς Ibou βάλθηκε να ρωτήσει τους συμπαίκτες τους για ένα τραγούδι που τους συνόδεψε κατά την διάρκεια του κουραστικού και χρονοβόρου ταξιδιού από την Αγγλία στην Σιγκαπούρη.

Οι απαντήσεις πολλές και ενδιαφέρουσες όμως αυτή που ξεχώρισε ήταν του σταρ της ομάδας μας Mo Salah. Συγκεκριμένα ο κεντρικός αμυντικός και εν δυνάμει αρχηγός της ομάδας μας μετά την αποχώρηση του Jordan Henderson Virgil van Dijk διάλεξε το νέο τραγούδι του Travis Scott με τον Drake. Την ίδια άποψη είχε και ο έτερος κεντρικός αμυντικός Joe Gomez.
Ταυτόσημες απαντήσεις είχαν και οι δυο Scousers της ομάδας μας, Trent Alexander Arnold και Curtis Jones οι οποίοι επέλεξαν το Rodeo Drive του Gunna αποδεικνύοντας την άψογη σύνδεση τους και εκτός των τεσσάρων γραμμών.

Έπειτα τόσο ο Caoimhin Kelleher όσο και ο Ben Doak υπερασπίστηκαν τις πατρίδες τους διαλέγοντας το Whiskey In The Jar από τους Ιρλανδούς – όπως προδίδει και το όνομα τους – Dubliners, ενώ ο έφηβος Σκοτσέζος επέλεξε το Belter του ετέρου Σκοτσέζου Gerry Cinnamon.

Ενδιαφερον είχαν και οι απαντήσεις των δυο αριστερών πλάγιων αμυντικών Andrew Robertson και Κώστα Τσιμικα, με τον Andy να διαλέγει το πασίγνωστο Sweet Caroline και τον Έλληνα αμυντικό το Monotonia του Ozuna.

Την μεγαλύτερη εντύπωση έκαναν όμως οι απαντήσεις των Melkamu Frauendorf καθώς ο νεαρός Γερμανός διάλεξε το επίσημο αγαπημένο τραγούδι των Reds One Kiss του Calvin Harris και της Dua Lipa καθώς και ο Mo Salah καθώς ο Αιγύπτιος σταρ διάλεξε το Lose Yourself από το Eminem εκπλήσσοντας θετικά τους συμπαίκτες τους.

Η ομάδα μας κατάφερε και κέρδισε το πρώτο από τα δυο φιλικά που θα διεξαχθούν στην Σιγκαπούρη ενάντια στην Leicester με 4-0 και σειρά έχει πλέον το ομολογουμένως πιο δύσκολο ματς με την Bayern Munich . Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου σταδίου προετοιμασίας στην Γερμανία, η ομάδα μας ευελπιστεί να φτάσει στο επιθυμητό στάδιο φυσικής κατάστασης, ώστε να είναι έτοιμη να ανταπεξέλθει σε μια ακόμη απαιτητική χρόνια στην οποία οφείλει να δώσει απαντήσεις μετά από την κάκιστη περσινή χρονιά.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com