Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mac Allister: « Είναι δύσκολη η προετοιμασία αλλά πολύ σημαντική για το μέλλον»

Mac Allister: « Είναι δύσκολη η προετοιμασία αλλά πολύ σημαντική για το μέλλον»

Ο Alexis Mac Allister πιστεύει ότι οι Κόκκινοι «μπορούν να χτίσουν κάτι σημαντικό» αυτήν την περίοδο, ενώ αποκάλυψε πως προσπαθεί να προσαρμοστεί στην ομάδα.

Όλα αυτά μετά τον ισόπαλο φιλικό αγώνα με 4-4 των Κόκκινων εναντίον της Greuther Furth στο Villingen-Schwenningen το απόγευμα της Δευτέρας, στον οποίο αγώνα για πρώτη φορά ο παίκτης συμμετείχε για πρώτη φορά με την έναρξη του.

Με τον συγκεκριμένο αγώνα έκλεισε μια παραμονή 10 ημερών επί γερμανικού εδάφους και ο Mac Allister παραδέχεται πως αν και οι προπονήσεις είναι πολύ απαιτητικές έχει δει αρκετά ως τώρα για να ελπίζει σε μια επιτυχημένη πορεία των Κόκκινων στη νέα σαιζόν.

«Είναι αρκετά δύσκολη η προετοιμασία αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι αυτή η περίοδος είναι πολύ σημαντική για τη νέα σαιζόν.» είπε στη LFC TV με το τέλος του αγώνα.

«Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε με 3 προπονήσεις την ημέρα τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα αλλά τα καταφέρνουμε καλά και πιστεύω ότι αυτή είναι μια πολύ καλή προετοιμασία.» και συνέχισε.

«Ο αγώνας ήταν φιλικό προετοιμασίας και φυσικά πάντα θέλουμε να κερδίζουμε, αλλά δεν είναι αυτό το πιο σημαντικό. Πρέπει να βελτιωθούμε σε κάποια πράγματα και είναι καλό να παίρνουμε λεπτά συμμετοχής

«Υπάρχουν πολλά θετικά από τον αγώνα. Είμαι νέος παίκτης και ακόμα προσπαθώ να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου, τις αδυναμίες τους και τα προτερήματα τους. Αλλά υπάρχουν πραγματικά καλοί παίκτες στην ομάδα και μπορούμε να χτίσουμε κάτι σημαντικό

Και πρόσθεσε για τις πρώτες εβδομάδες του στη Liverpool : «Η υποδοχή από την ομάδα ήταν εκπληκτική και με βοηθούν κάθε μέρα ώστε να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου στον αγωνιστικό χώρο στον οποίο προσπαθούμε να βοηθά ο ένας τον άλλο και αυτό είναι σημαντικό για τους στόχους μας. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας ώστε να έχουμε μια πολύ καλή σαιζόν

Η αποστολή της Liverpool επέστρεψε στο Merseyside μετά τον αγώνα της Δευτέρας έτσι ώστε να προετοιμαστούν για το ταξίδι στη Σιγκαπούρη όπου θα αντιμετωπίσουν την Leicester την Κυριακή και την Bayern Munich τρεις μέρες αργότερα.

«Γνωρίζω ότι μας περιμένει πολύς κόσμος εκεί. Η Σιγκαπούρη θα είναι άλλη μια μεγάλη εμπειρία για μας και οι αγώνες θα είναι πολύ σημαντικοί. Θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε και νομίζω ότι θα δούμε δύο πολύ καλούς αγώνες.» ολοκλήρωσε.

Ο Alexis Mac Allister στο χθεσινό φιλικό.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com