Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κολλάει του Fabinho – μπαίνει στις προπονήσεις από αύριο

Κολλάει του Fabinho – μπαίνει στις προπονήσεις από αύριο

Η μεταγραφή του Fabinho δείχνει να είναι κολλημένη τις τελευταίες ημέρες, με το πρόβλημα που έχει προκύψει να μην έχει σχέση με τα δύο σκυλιά του Βραζιλιάνου, σύμφωνα με τον David Ornstein.

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες κατέφθασε η πρόταση ύψους £40 εκατομμυρίων από την Al Ittihad για την απόκτηση του, με την μετακίνηση του στη Σαουδική Αραβία να μην έχει όμως ολοκληρωθεί μέχρι και σήμερα και να είναι αμφίβολο και το αν θα μπορέσει να ολοκληρωθεί.

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους δύο συλλόγους συνεχίζονται, σύμφωνα με τα τελευταία νέα, αλλά αν δεν προκύψει κάποια οριστική συμφωνία μέσα στις επόμενες ώρες, τότε ο παίκτης θα επιστρέψει από αύριο στις προπονήσεις της ομάδας.

Το πρόβλημα που έχει προκύψει φαίνεται πως έχει να κάνει με την πληρωμή των £40 εκατομμυρίων στη Liverpool και όχι με τις διαπραγματεύσεις της ομάδας με τον Fabinho.

Ο διεθνής άσος δεν ταξίδεψε με την ομάδα στη Γερμανία για το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας, όμως αν δεν καταφέρει να ολοκληρώσει την μετακίνηση του στην ομάδα του Nuno Espirito Santo, δεν αποκλείεται να ακολουθήσει την αποστολή στη Σιγκαπούρη για τα δύο φιλικά με Leicester και Bayern Munich.

Οι Reds έχουν προγραμματίσει να ταξιδέψουν στη Σιγκαπούρη την Πέμπτη και οι όποιες εξελίξεις αναφορικά με το μέλλον του Fabinho θα πρέπει να συμβούν γρήγορα, ώστε εκείνος να ταξιδέψει στη Σαουδική Αραβία και όχι στη Σιγκαπούρη.

Την περίπτωση του και τις όποιες εξελίξεις με την Al Ittihad φέρεται πάντως να κοιτάζει και η Bayern Munich.

Κολλημένη η μετακίνηση του Fabinho.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com