Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Barcelona εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί για τον Τhiago

Η Barcelona εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί για τον Τhiago

Η Barcelona εξετάζει το ενδεχόμενο να αποκτήσει τον πρώην παίκτη της Τhiago Alcantara από τη Liverpool αυτό το καλοκαίρι, ο οποίος πιστεύει ότι είναι διαθέσιμος σε συμφωνία μειωμένης τιμής.

Ο 32χρονος έχει ένα χρόνο από το συμβόλαιό του στο Anfield και θα μπορούσε να συμμετάσχει σε μια μετακίνηση αυτό το καλοκαίρι, που έχει ήδη δει τους James Milner, Alex Oxlade-Chamebrlain και Naby Keita να φεύγουν από τον σύλλογο με ελεύθερες μεταγραφές. O Jordan Henderson φαίνεται έτοιμος να πάει σε άλλους τόπους επίσης, αφού συμφώνησε με μια προσφορά από την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας Al-Ettifaq, ενώ η Al-Ittihad σχεδιάζει επίσης μια προσφορά για τον Fabinho.

Ο Jurgen Klopp δεν θα θέλει να τους αφήσει όλους να φύγουν, παρά το γεγονός ότι αναζητά περισσότερους αντικαταστάτες στη μεσαία γραμμή μετά τους Alexis Mac Allister και Dominik Szoboszlai που έχουν ήδη υπογράψει. Ο Romeo Lavia της Southampton εξετάζεται, όπως και ο Moises Caicedo της Brighton, αν και η Chelsea φαίνεται να οδηγεί την κούρσα για τον διεθνή μέσο από τον Ισημερινό.

Εάν η Liverpool είναι πρόθυμη να αφήσει τον Τhiago να φύγει, τότε η Barcelona ενδιαφέρεται να τον επαναφέρει στο Camp Nou, σύμφωνα με την ισπανική έκδοση SPORT. Ο Ισπανός διεθνής είναι απο την La Masia αφού μετακόμισε από τη Βραζιλία και έπαιξε για την πρώτη ομάδα την περίοδο 2009-13, κατακτώντας τέσσερις τίτλους La Liga και το Champions League πριν φύγει για την Bayern Munich.

Η παρουσία του στη Liverpool έχει επηρεαστεί από τραυματισμούς, αλλά έχει κάνει 97 Κόκκινες εμφανίσεις συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις από την ημέρα που ήρθε στο Anfield (στο τέλος καλοκαιρινής μετεγγραφικής περιόδου), σκοράροντας τρία γκολ, κατακτώντας το League Cup (αν και δεν έπαιξε στον Τελικό) και το Κύπελλο Αγγλίας το 2022.

Η Barcelona εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί για τον Τhiago
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com