Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Diogo Jota: «Μια νέα αρχή για όλους μας μετά την περσινή σαιζόν»

Diogo Jota: «Μια νέα αρχή για όλους μας μετά την περσινή σαιζόν»

Οι δυσκολίες της προηγούμενης σαιζόν έκαναν τον Diogo Jota περισσότερο αποφασισμένο να βοηθήσει τους Κόκκινους σε νέες επιτυχίες.

Ο Πορτογάλος επιθετικός περιορίστηκε λόγω τραυματισμού σε 28 μόλις εμφανίσεις με την Κόκκινη φανέλα την προηγούμενη σαιζόν αν και την ολοκλήρωσε εντυπωσιακά σκοράροντας 7 φορές σε ένα σερί 9 συνεχόμενων αγωνιστικών.

Αφήνοντας τα περσινά προβλήματα πίσω του, ο Jota επέστρεψε την Τρίτη στην Αγγλία δίνοντας το παρόν στην περίοδο προετοιμασίας της ομάδας και δηλώνοντας ανυπόμονος για την έναρξη της νέας σαιζόν.

Μιλώντας λοιπόν στο Liverpoolfc.com είπε: «Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου- μια δύσκολη σαιζόν η προηγούμενη και ότι ήταν να πάει λάθος πήγε, αλλά το ευχάριστο είναι ότι πλέον έχουμε μια νέα αρχή.»
Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε ώστε να φτάσουμε στο επίπεδο που είχαμε φτάσει πριν την περασμένη σαιζόν. Αυτό σημαίνει η νέα αρχή για όλους μας.
Ότι συμβαίνει τοποθετείται πάντα στα πλαίσια εκμάθησης και εγώ έμαθα αρκετά πράγματα που θα μου χρησιμεύσουν στο μέλλον. Είχα προβλήματα τραυματισμών που δεν με άφησαν να βοηθήσω την ομάδα σε αρκετούς αγώνες.
Προφανώς είναι καλό να ξεκινά κανείς την περίοδο προετοιμασίας γιατί σου δίνει την ευκαιρία να είσαι πανέτοιμος και από πλευράς φυσικής κατάστασης, για όλη τη σαιζόν. Αυτός είναι και ο στόχος μου.
Σε όλους μας αρέσει το ποδόσφαιρο. Είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το καλοκαίρι βλέποντας την οικογένεια μας αλλά είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλη για επιστροφή στη δράση.»

Έχοντας υποβληθεί σε μια σειρά από tests σε θέματα φυσικής κατάστασης στο AXA, o Jota αναμείχθηκε περισσότερο σε προπονητικές ασκήσεις με επίκεντρο την μπάλα στα πόδια, στις οποίες συμμετείχαν επίσης και οι νεοαποκτηθέντες Mac Allister και Szoboszlai, με τους τελευταίους μάλιστα να δημιουργούν μεγάλη εντύπωση στους συμπαίκτες τους.

Ο Jota το επεσήμανε αυτό λέγοντας: «Χθες, ο Dominik ήταν ένας από τους καλύτερους στο τρέξιμο και μπόρεσα να διακρίνω την ποιότητα που διαθέτει ο Alexis στην κατοχή της μπάλας. Πιστεύω ότι θα μας βελτιώσουν πολύ ως ομάδα- θα μας κάνουν πιο δυνατούς, και αυτό είναι σημαντικό. Εργαστήκαμε πολύ σε διαδρομές, στο τρέξιμο και επιστρέψαμε και πάλι στον αγωνιστικό χώρο. Είναι υπέροχο να επιστρέφεις στη Liverpool και στους συμπαίκτες σου.» ολοκλήρωσε.

Diogo Jota: «Μια νέα αρχή για όλους μας μετά την περσινή σαιζόν»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com