Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για την προετοιμασία και τις μεταγραφές

Ο Klopp για την προετοιμασία και τις μεταγραφές

Την πρώτη του φετινή συνέντευξη, μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου παραχώρησε ο Jürgen Klopp, μιλώντας για τις πρώτες μέρες της καλοκαιρινής προετοιμασίας, αλλά και τις προσθήκες των Alexis Mac Allister και Dominik Szoboszlai.

Ο Γερμανός μίλησε για τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας:

“ Πολύ καλά όλα. Πολύ καλά. Δεν ξεκινήσαμε αργά, αλλά ξεκινήσαμε με ένα μικρό γκρουπ το Σάββατο και από την Τρίτη είναι όλοι μέσα. Υπάρχουν ακόμα μερικοί τραυματισμένοι παίκτες, φυσικά, αλλά όλοι είναι εδώ τώρα και δείχνουν πραγματικά καλά. Οι προπονήσεις είναι καλές, η ένταση είναι καλή, η διάθεση καλή, ο καιρός ήταν ενδιαφέρον – είχαμε σχεδόν τα πάντα από τότε που επιστρέψαμε! Αλλά τίποτα για να παραπονεθούμε. ”

“ Μας λείπουν ακόμα παίκτες – ο Curtis δεν είναι εδώ, ο Harvey δεν είναι εδώ και μετά ο Stefan και ο Thiago τραυματίστηκαν και μερικοί άλλοι επίσης – αλλά ήταν καλά. Η ποιότητα είναι καλή, είναι καλή διασκέδαση. Είμαστε όλοι γεμάτοι ενέργεια, νομίζω ότι μπορούμε να το πούμε αυτό. Ήταν ένα καλό διάλειμμα, ήταν επίσης ένα σημαντικό διάλειμμα, αλλά ήταν επίσης αρκετά μεγάλο. Τώρα επιστρέψαμε και τα αγόρια είναι πραγματικά έτοιμα να δουλέψουν, αυτή είναι η πρώτη εντύπωση που έχω. ”

Για τις δύο προσθήκες:

“ Πολύ χαρούμενος! Δύο πολύ καλοί παίκτες. Σκέφτηκα αμέσως τα παρατσούκλια και σκέφτηκα ότι θα ήταν υπέροχο ψευδώνυμο για τον Alexis… Gary [McAllister]! Παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο, προφανώς, το ίδιο με τον Dom. ”

“ Ήμουν αρκετά ξεκάθαρος τη στιγμή που τους υπογράψαμε, η υποδοχή του κοινού ήταν πολύ καλή, εσωτερικά ήταν εξαιρετική, τα αγόρια ξέρουν για το ποδόσφαιρο, οπότε είπαν αμέσως, «Θεέ μου…», οπότε αυτό είναι πολύ καλό. Τώρα είναι εδώ και δεν άργησαν, επιτρέψτε μου να πω, να εντυπωσιάσουν και στον αγωνιστικό χώρο, οπότε αυτό είναι καλό. ”

“ Όπως είπα, έχουμε κάποιες αλλαγές, ο Trent έκοψε τα μαλλιά του – [επιστροφή στο] το πιο επιτυχημένο κούρεμα στην καριέρα του, έτσι θυσίασε το cool look για την επιτυχία, αυτό μου αρέσει! ” Είπε ο Klopp.

Για το πλάνο των επόμενων ημερών:

“ Υπάρχει ένα μεγάλο φυσικό κομμάτι, δεν μπορούμε να το αγνοήσουμε – και δεν θα το κάνουμε. Υπάρχει ένα μεγάλο τακτικό κομμάτι και όταν κάνεις όλο το τρέξιμο, τότε πρέπει να κάνεις και πολλά τεχνικά πράγματα, γιατί η τεχνική είναι ένα πράγμα, αλλά η τεχνική όταν είσαι ελαφρώς εξαντλημένος είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα. αυτό κάνουμε. Θα είναι έντονο και θα υπάρξουν πολλά πράγματα, αλλά είπαμε πέρυσι: ξεκινήσαμε ήδη τη νέα σεζόν την περασμένη σεζόν και γι’ αυτό δουλεύουμε τώρα πώς θέλουμε να παίξουμε, πώς θέλουμε να τη στήσουμε, πώς μπορεί να είναι περισσότερο σε διαφορετικό στήσιμο, πιο ευέλικτο και όλα αυτά τα πράγματα. Ανυπομονώ πραγματικά για αυτό.”

“ Έχει ήδη ξεκινήσει. αν παρακολουθούσατε προπόνηση μπορεί να το είχατε δει. Υπάρχουν μερικά στοιχεία που χρειαζόμαστε πάντα γιατί αυτό δεν έχει καμία διαφορά – ό,τι κι αν παίξουμε, η πίεση ψηλά θα είναι μεγάλο μέρος. Ελπίζω να μην χρειάζεται να το χρησιμοποιούμε τόσο συχνά γιατί θέλω να κρατάμε την μπάλα και μετά στο τέλος της κατοχής να τη σουτάρουμε στο πίσω μέρος των διχτυών! Δεν λειτουργεί πάντα έτσι, γι’ αυτό πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό, πρέπει να δουλέψουμε στην άμυνα, στην επίθεση… ξέρουμε τα προβλήματά μας και γι’ αυτό δουλεύουμε. Όχι με το δάχτυλο μέσα όλη μέρα και λέγοντας, «Αυτό δεν ήταν καλό, αυτό δεν ήταν καλό» Όχι, ξεκινάμε από ένα συγκεκριμένο σημείο και από εκεί απλά ξαναπερνάμε τα πράγματα με κάποιους παίκτες που γνωρίζουν ήδη και άλλους παίκτες που το ξέρουν.. Στο τέλος θα είμαστε καλά. ”

Πως είναι η ζωή ως παππούς:

“ Δεν μοιάζω σαν να είμαι ένας, οπότε είναι υπέροχο! Είναι τέλειο, ένα απολύτως τέλειο καλοκαίρι. Και οι δύο σκεφτήκαμε ότι είναι πραγματική ευλογία που μπορούσαμε να είμαστε κοντά για περίπου τέσσερις εβδομάδες για να τον δούμε να μεγαλώνει και όλα αυτά τα πράγματα, να περνάει όλες τις πρώτες φάσεις. ”

“ Ήταν καλό, πολύ καλό, και όλα είναι καλά – η μαμά είναι καλή, ο μπαμπάς είναι καλός και το μωρό είναι επίσης καλό. Πριν από πολύ καιρό ήμασταν σε αυτόν τον ρόλο, για να είμαι ειλικρινής, αλλά μπορώ να σου πω ότι είναι σαν να οδηγείς ένα ποδήλατο, δεν το χάνεις, οπότε ήταν ξανά εκεί αμέσως. Είναι απλώς όμορφο, το πιο όμορφο πράγμα που έζησα, πιθανώς, τα τελευταία 30 χρόνια, να καλωσορίζω έναν τόσο υπέροχο άνθρωπο. ”

Οι Reds συνεχίζουν τη δουλειά τους.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com