Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Southampton θέλει να πουλήσει τον Lavia αλλά «ακριβά»

Η Southampton θέλει να πουλήσει τον Lavia αλλά «ακριβά»

Η Southampton είναι «σίγουρη» ότι θα αποσβέσει ένα ποσό της τάξης των 50 εκατομμυρίων λιρών από τον στόχο των Reds Romeo Lavia, γεγονός που θα καθιστούσε δύσκολη μια πιθανή συμφωνία αυτό το καλοκαίρι.

Ο μέσος των Αγίων έχει γίνει αντικείμενο πολλών εικασιών τις τελευταίες ημέρες, με τα τελευταία δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι έχει γίνει η επόμενη προτεραιότητα της Liverpool για την καλοκαιρινή αναδόμηση. Ο Βέλγος δημοσιογράφος Sacha Tavolieri δήλωσε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι οι συνομιλίες «προχωρούν καλά» σχετικά με μια πιθανή μετακίνηση στο Anfield, με τους James Pearce και Raphael Honigstein της Athletic να αναφέρουν αργότερα ότι ένας από τους «σημερινούς παίκτες» θα πρέπει να κάνει χώρο αν πρόκειται να υπάρξει μια τρίτη άφιξη στη μεσαία γραμμή.

Το αφεντικό της Southampton Russell Martin, με τα σχόλιά του τις τελευταίες ημέρες ακουγόταν παραιτημένο από το ενδεχόμενο να χάσει κάποιους από τους βασικούς του παίκτες αυτό το καλοκαίρι, αλλά φαίνεται ότι οι Άγιοι δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν τον άνθρωπό τους να φύγει φτηνά. Μαζί με τη Liverpool, ο Lavia έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον μερικών από τις κορυφαίες ομάδες της Premier League, όπως η Chelsea, η Arsenal και η πρώην ομάδα του εφήβου, η Man City.

Η Melissa Reddy του Sky Sports ανέφερε έκτοτε ότι η Southampton είναι «σίγουρη» ότι θα εξασφαλίσει 50 εκατομμύρια λίρες για τον 19χρονο, κάτι που θα μπορούσε να αποτελέσει τροχοπέδη για τους κόκκινους.

«Θα πρέπει να υπάρξει μια σημαντική μείωση στην τιμή που ζητάει η Southampton για τον Βέλγο διεθνή, ο οποίος θα πρέπει επίσης να ξεκαθαρίσει ότι το Anfield είναι ο προορισμός της επιλογής του», γράφει η Reddy όταν συζητάει για τις ελπίδες της Liverpool να κάνει τον Lavia το τρίτο της απόκτημα στην τρέχουσα περίοδο.

«Η προσέγγιση της Liverpool αυτό το καλοκαίρι ήταν να αποσπάσει αξία για το σωστό προφίλ, παρά τη διογκωμένη αγορά και να επιδιώξει «καθαρές» συμφωνίες που δεν περιλαμβάνουν πόλεμο προσφορών ή δεν παρατείνονται».

Η Reddy επανέλαβε επίσης τη γραμμή των Pearce και Honigstein ότι η «στάση» των κόκκινων είναι ότι ένας από τους υπάρχοντες μεσοεπιθετικούς πρέπει να φύγει για να διευκολυνθεί η μετεγγραφή ενός άλλου.

Φαίνεται να είναι ένα μικρό πλήγμα για τους οπαδούς που ήλπιζαν να δουν τον Βέλγο να μετακομίζει στο Merseyside αυτό το καλοκαίρι, με την τιμή των 50 εκατομμυρίων λιρών που ζητάει η Southampton από την Liverpool, να είναι απίθανο να είναι διατεθειμένη να δαπανήσει για έναν τόσο νεαρό παίκτη.

Οι αντίπαλοι για την υπογραφή του είναι επίσης πιθανό να ενοχληθούν από το κόστος, αν η Southampton κρατήσει τη θέση της, αλλά ο Lavia θα θέλει να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία και οι Άγιοι θα μπορούσαν να δουν της πρόθεσης τους να πιέζονται τις επόμενες εβδομάδες καθώς η περίοδος προχώρα.

Μπορεί βέβαια ο Lavia να πρέπει να εκφράσει την επιθυμία του να κάνει τη Liverpool την επόμενη ομάδα του, αν οι Κόκκινοι διαπραγματευτούν χαμηλότερη τιμή, αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα, οι «Άγιοι» πιστεύουν ότι θα μπορέσουν να πάρουν ένα ικανοποιητικό ποσό για τον παίκτη-σταρ τους, παρά τον υποβιβασμό τους στην Championship.

Η Man City έχει επί του παρόντος οψιόν εξαγοράς ύψους 40 εκατομμυρίων λιρών για τον 19χρονο, η οποία τίθεται σε ισχύ το επόμενο καλοκαίρι, δίνοντας στη Southampton μια σχετικά υγιή διαπραγματευτική θέση από την οποία μπορεί να διαπραγματευτεί.

Η Liverpool εξακολουθεί να έχει τον Lavia σταθερά στο στόχαστρο της, αλλά ίσως χρειαστεί να επιτευχθεί συμβιβασμός μεταξύ των δύο συλλόγων για να επέλθει η συμφωνία.

Η Southampton θέλει να πουλήσει τον Lavia αλλά «ακριβά»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com