Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το εντατικό πρόγραμμα προπονήσεων του Trent μετά από διακοπές

Το εντατικό πρόγραμμα προπονήσεων του Trent μετά από διακοπές

Ο Trent Alexander-Arnold θέλει να βρεθεί στην «καλύτερη φόρμα της καριέρας του», καθώς προετοιμάζεται για άλλη μια μεγάλη σεζόν με τους Reds.

Η Liverpool πρόκειται να υποδεχτεί 10 μέλη της πρώτης ομάδας το Σάββατο για την εναρκτήρια ημέρα της προετοιμασίας, ενώ σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλα, λόγω της παράτασης των διακοπών τους λόγω διεθνών υποχρεώσεων.

Ο Alexander-Arnold έκλεισε την αγωνιστική περίοδο σε υψηλό επίπεδο, αφού χρησιμοποιήθηκε σε έναν υβριδικό ρόλο ως δεξί μπακ και μέσος, καταγράφοντας ένα γκολ και επτά ασίστ στα τελευταία 10 παιχνίδια του.

Ο Άγγλος διεθνής έθεσε τις βάσεις για μια ακόμη σεζόν στο Anfield, καθώς προσπαθεί να διατηρήσει τη δυναμική που είδε τους κόκκινους να σημειώνουν επτά διαδοχικές νίκες τον Απρίλιο και τον Μάιο.

Ο Paul Joyce των Times ανέφερε ότι ο 24χρονος πήρε μόλις μία εβδομάδα άδεια μετά τις υποχρεώσεις του στην Αγγλία, προτού ξεκινήσει ένα εντατικό πρόγραμμα προπόνησης στην άλλη πλευρά της θάλασσας για να βελτιστοποιήσει τη φυσική του κατάσταση.

Ο Alexander-Arnold λέγεται ότι πέρασε χρόνο στο κέντρο καινοτομίας της Under Armour στο Πόρτλαντ του Όρεγκον, όπου έκανε «πεζοπορία στα βουνά και ποδηλασία σε υψόμετρο» σε μια προσπάθεια να μεγιστοποιήσει τις δυνατότητές του το 2023/24.

Πρόκειται για μια ακόμη σημαντική σεζόν στην καριέρα του αμυντικού, καθώς οι κόκκινοι θα προσπαθήσουν να ανακάμψουν από μια απογοητευτική χρονιά κατά την οποία δεν κατάφεραν να διεκδικήσουν σοβαρά κάποια από τις μεγάλες διακρίσεις. Ο Scouser θα ελπίζει να παίξει σημαντικό ρόλο ως μέλος μιας νέας Liverpool, η οποία θα περιλαμβάνει τους νέους μέσους Alexis Mac Allister και Dominik Szoboszlai.

Ο Alexander-Arnold είναι πιθανό να παραταχθεί μαζί με τους νεοαφιχθέντες ως μέρος μιας τετράδας στη μεσαία γραμμή όταν η ομάδα έχει την κατοχή της μπάλας, διατηρώντας ταυτόχρονα τα αμυντικά του καθήκοντα στο δεξί άκρο της άμυνας. Ο 24χρονος ήταν ένα από τα «λαμπερά φώτα» στην οριακά αποτυχημένη τελευταία προσπάθεια των Κόκκινων, για μια απίθανη θέση στο Champions League και πρόκειται να εμφανιστεί στο Europa League για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Η Liverpool ετοιμάζεται για μια αγωνιστική περίοδο στην οποία θα ελπίζει να πρωταγωνιστήσει σε όλα τα μέτωπα, όπως έκανε και την περίοδο 2021/22 και ο Alexander-Arnold θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελέσει και πάλι βασικό μέρος αυτής της προσπάθειας.

Το εντατικό πρόγραμμα προπονήσεων του Trent μετά από διακοπές
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com