Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Φουλ οι «μηχανές» για τον Kaide Gordon μετά από 17 μήνες απουσίας

Φουλ οι «μηχανές» για τον Kaide Gordon μετά από 17 μήνες απουσίας

Ο νεαρός παίκτης της Liverpool Kaide Gordon πλησιάζει στην επιστροφή του σε πλήρη προπόνηση, καθώς προσπαθεί να αφήσει πίσω του τον εφιάλτη του τραυματισμού του.

Ο 18χρονος έχει τεθεί εκτός αγωνιστικής δράσης από τον περασμένο Φεβρουάριο με ένα σοβαρό πρόβλημα στη λεκάνη του που δημιουργήθηκε σύμφωνα με την γνωμάτευση από το ιατρικό επιτελείο από την συνεχιζόμενη ανάπτυξή του.

Ωστόσο, σε πρόσφατο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο Gordon έχει επιστρέψει στο γρασίδι του Kirkby, καθώς εισέρχεται στα τελευταία στάδια της αποκατάστασής του. Και, αν αποφευχθούν περαιτέρω αναποδιές, θα του επιτραπεί να επανενταχθεί στους συμπαίκτες του σε πλήρη προπόνηση σε δύο εβδομάδες. Οι παίκτες των ακαδημιών της Liverpool επέστρεψαν στο προπονητικό κέντρο AXA τη Δευτέρα, προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την περίοδο 2023/24

Όμως ο Gordon έχει μείνει μακριά από την πλήρη συμμετοχή, καθώς οι Κόκκινοι θέλουν να ακολουθήσουν μια προσεκτική προσέγγιση στην ανάρρωσή του μετά από μια δύσκολη περίοδο της νεαρής καριέρας του.

Ο γεννημένος στο Derby επιθετικός είχε μόλις αρχίσει να έχει αντίκτυπο στην πρώτη ομάδα του Jurgen Klopp, προτού χτυπήσει ο τραυματισμός για να εμποδίσει την αξιοσημείωτη πρόοδό του.
Αφού έκανε ντεμπούτο στην ανώτερη κατηγορία σε μια νίκη στο EFL Cup επί της Norwich τον Σεπτέμβριο του 2021, ο Gordon σημείωσε το πρώτο του γκολ σε αυτό το επίπεδο, καθώς σκόραρε εναντίον της Shrewsbury στο FA Cup.
Τον Ιανουάριο ακολούθησε η συμμετοχή του στην Premier League, αλλά τα πρώτα σημάδια του προβλήματος φυσικής κατάστασης τον έχει θέσει εκτός παιχνιδιού από τότε, έκαναν την εμφάνισή τους τον Φεβρουάριο.

Με την επικείμενη επιστροφή στις προπονήσεις, ελπίζεται ότι ο έφηβος θα μπορέσει να ξεπεράσει γρήγορα τη μακρά αποχή του, ώστε να επιστρέψει δυναμικά στην πρώτη ομάδα.

Ωστόσο, οι ελπίδες του να συμμετάσχει στην προετοιμασία του φετινού καλοκαιριού φαίνονται ελάχιστες, με τον βραχυπρόθεσμο στόχο να είναι απλώς η επιστροφή του σε πλήρη αγωνιστική ετοιμότητα μετά από 17 μήνες απουσίας.

Φουλ οι «μηχανές» για τον Kaide Gordon μετά από 17 μήνες απουσίας
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com