Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν μπορεί να συνηθίσει ο Robo τον Milner με την φανέλα της Brighton

Δεν μπορεί να συνηθίσει ο Robo τον Milner με την φανέλα της Brighton

Μετά από οκτώ χρόνια στο Anfield, ο James Milner άλλαξε τη Liverpool για την Brighton αυτό το καλοκαίρι και η υπενθύμιση ήρθε πολύ σύντομα για τον Andy Robertson.

Ο 37χρονος ήταν ένας από τους τέσσερις παίκτες της πρώτης ομάδας που έμειναν ελεύθεροι από τον σύλλογο στο τέλος της σεζόν και δεν έχασε χρόνο για να βρει ένα νέο μέρος για να αποκαλέσει σπίτι του.

Συνδέθηκε με τον πρώην Κόκκινο Adam Lallana στη νότια ακτή με ένα αρχικό μονοετές συμβόλαιο, με οψιόν επέκτασης για έναν ακόμη χρόνο.
Προετοιμάζεται για την 22η σεζόν του στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο – απίστευτο, έτσι δεν είναι; – οι Γλάροι θα αγκαλιάσουν την εμπειρία που έχει να προσφέρει μετά την εντυπωσιακή έκτη θέση που κατέλαβε την περίοδο 2022/23.
Ο Milner έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία με την Brighton, λίγες ημέρες πριν από την επιστροφή της Liverpool, και η ετήσια ανάρτησή του για να τιμήσει την περίσταση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προσέλκυσε μεγάλη προσοχή.

Ο Robertson σχολίασε ότι ήταν «Πολύ νωρίς James!!!» για να δει μια ανάρτηση με τον Milner στα χρώματα της Μπράιτον, κάτι που δεν αποτελεί έκπληξη αν σκεφτεί κανείς πόσο κοντά ήταν οι δυο τους στη Liverpool.

Cody Gakpo, Jordan Henderson, Harvey Elliott, Virgil van Dijk, Fabinho, Curtis Jones, Luis Diaz και ο Trent Alexander-Arnold ήταν μεταξύ αυτών που έδειξαν την αγάπη τους.

Ο Jurgen Klopp ήλπιζε να κρατήσει το πρώην νούμερο 7 του στην ομάδα για άλλους 12 μήνες, αλλά η διοίκηση του συλλόγου παρενέβη και ο Milner αντ’ αυτού εντάχθηκε στην έβδομη διαφορετική ομάδα του.
Ο βετεράνος πλέον είχε 332 συμμετοχές με τους κόκκινους σε μια οκταετία και δεν θα ήταν έκπληξη να τον δούμε στην ενδεκάδα της Brighton σε συνάντηση με τη Liverpool την επόμενη σεζόν.

Θα είναι σίγουρα ένα περίεργο θέαμα και ίσως και τότε να είναι «πολύ νωρίς» για τον Robertson, αλλά αυτό δείχνει την απίστευτη μακροβιότητα του Milner στο παιχνίδι.

Δεν μπορεί να συνηθίσει ο Robo τον Milner με την φανέλα της Brighton
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com