Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ποιοι παίκτες της Liverpool ξεκινούν σήμερα την pre-season

Ποιοι παίκτες της Liverpool ξεκινούν σήμερα την pre-season

Η προετοιμασία της Liverpool για τη σεζόν 2023-24 ξεκινά σήμερα στο Axa Training Center, αν και η μεγάλη πλειοψηφία των παικτών θα απουσιάζει.

Η περσινή πλέον σεζόν άργησε να ολοκληρωθεί για κάποιους παίκτες λόγω των υποχρεώσεών τους με τις εθνικές τους ομάδες, ενώ για τους Curtis Jones και Harvey Elliott συνεχίζεται ακόμα, υπό την έννοια ότι δεν έχουν προλάβει ακόμα να ξεκουραστούν, καθώς η U21 της εθνικής Αγγλίας βρίσκεται ακόμα στο Εuro και αντιμετωπίζει την Ισπανία στον μεγάλο τελικό σε λίγες ώρες.

Στο προπονητικό κέντρο της ομάδας μας λοιπόν, μόλις 8 παίκτες θα κάνουν σήμερα την «πρεμιέρα» τους στη φετινή pre-season. Ο λόγος για τους Adrian, Stefan Bajcetic, Fabinho, Joe Gomez, Joel Matip, Darwin Nunez, Nathaniel Phillips και Thiago Alcantara.

Οι παίκτες πού μετά τη λήξη των περσινών πρωταθλημάτων ενσωματώθηκαν κατευθείαν στις εθνικές θα κάνουν την Τρίτη την πρώτη τους φετινή ομαδική προπόνηση, ενώ προφανώς οι δύο προαναφερθέντες Scousers θα συναντήσουν ξανά τους συμπαίκτες τους σε μεταγενέστερο χρόνο.

O Thiago είναι ένας από τους πρώτους Reds πού θα εμφανιστούν σήμερα στo AXA Training Center.
O Thiago είναι ένας από τους πρώτους Reds πού θα εμφανιστούν σήμερα στo AXA Training Center.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com