Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Dominic Szoboszlai: Ένα σύγχρονο wonderkid…από άλλη εποχή

Dominic Szoboszlai: Ένα σύγχρονο wonderkid…από άλλη εποχή

Γράφει ο Νίκος Κοτούπας, φίλος της Ομάδας, του site μας & μέλος της σελίδας μας στο facebook.

Ο Dominik Szoboszlai αποτελεί με κάθε επισημότητα ποδοσφαιριστή της Liverpool, αφού οι Reds έβγαλαν από τα ταμεία τους €70 εκατομμύρια για να τον αποκτήσουν από την Κυπελλούχο Γερμανίας RB Leipzig. Ο 22χρονος διεθνής Ούγγρος αποτελεί την δεύτερη καλοκαιρινή προσθήκη μετά τον Alexis Mac Allister, προσθέτοντας στην «φαρέτρα» του Jurgen Klopp στοιχεία που μέχρι πρότινος έλειπαν από το κόκκινο ρόστερ.

Ο Dominik Szoboszlai με τα ιδιαίτερα τεχνικά χαρακτηριστικά του μπορεί να αλλάξει άρδην τον χώρο της μεσαίας γραμμής. Ένας χώρος που ταλάνισε τους Reds τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και οδήγησε τους 6 φορές πρωταθλητές Ευρώπης να μείνουν εκτός της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, για πρώτη φορά υπό την τεχνική ηγεσία του Γερμανού προπονητή.

Απειλή από απόσταση, κάθετο παιχνίδι, ένας εναντίον ενός, συμμετοχή σε γκολ είναι μερικά από τα πολλά που έχει να προσφέρει ο Ούγγρος, που τόσο πολύ έλειψαν από τους χαφ της Liverpool τα τελευταία χρόνια, κυρίως μετά την φυγή του Gini Wijnaldum.

Ένας «μαέστρος» με την μπάλα στα πόδια του ικανός να κάνει χαρούμενους τους συμπαίκτες του και να προκαλέσει ανησυχία στις αντίπαλες άμυνες από οποιαδήποτε σπιθαμή του γηπέδου. Ο Szoboszlai συνδυάζει την ποδοσφαιρική «αλεγρία» της αλάνας, με την ένταση και την ταχύτητα που απαιτεί το σύγχρονο gegenpressing του Jurgen Klopp που εξέλιξε στο έπακρο το παιχνίδι των Reds.

Με τον παγκόσμιο πρωταθλητή Alexis Mac Allister στα 24 του χρόνια και τον 22χρονο Dominic Szoboszlai, η Liverpool βάζει βάσεις όχι μόνο για την επόμενη χρονιά, αλλά με φόντο το μέλλον να επιστρέψει και πάλι στην κορυφή εντός και εκτός συνόρων, αφήνοντας πίσω τα κακώς κείμενα της χρονιάς που ολοκληρώθηκε.

Dominic Szoboszlai: Ένα σύγχρονο wonderkid…από άλλη εποχή
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com