Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Liverpool στοχεύει στους επόμενους μεταγραφικούς στόχους της

Η Liverpool στοχεύει στους επόμενους μεταγραφικούς στόχους της

Η επόμενη κίνηση της Liverpool στο μεταγραφικό παζάρι μπορεί να εξελιχθεί γρήγορα, μετά την τελευταία αποχώρηση από το Euro U21 της Ρουμανίας και της Γεωργίας.

Τις τελευταίες εβδομάδες, η Liverpool συνδέθηκε σταθερά με την ίδια ομάδα νεαρών μέσων – για να υπογράψει την Κυριακή από το πουθενά τον Dominik Szoboszlai. Η επιδίωξη του Szoboszlai έγινε γνωστή μόλις πριν από μία εβδομάδα, ενώ κατά τα άλλα πιστεύεται ότι η πρόοδος στις μεταγραφές θα γινόταν μόνο μετά το Euro U21.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι περισσότεροι από τους αναφερόμενους στόχους της Liverpool βρίσκονταν σε δράση στο τουρνουά – αν και από το βράδυ της Κυριακής, αυτό δεν ισχύει πλέον. Λίγη ώρα αφότου επιβεβαιώθηκε η μετακίνηση του Szoboszlai στο Anfield, η Γαλλία γνώρισε την ήττα με 3-1 από την Ουκρανία και αποχώρησε στην προημιτελική φάση.

Ο Khephren Thuram ήταν μεταξύ των πρωταγωνιστών καθώς η Γαλλία πήρε νωρίς προβάδισμα, για να καταρρεύσει από ένα διπλό χτύπημα του Heorhiy Sudakov και ένα χτύπημα του Artem Bondarenko. Ο συμπαίκτης του μέσος Manu Kone είχε ήδη αποχωρήσει από την ομάδα λόγω τραυματισμού, ο οποίος περιγράφηκε από την L’Equipe ως «διάστρεμμα στο γόνατο με τραύμα στην επιγονατίδα».

Αυτός ο τραυματισμός μπορεί να απομακρύνει τον Kone από την εξίσωση, καθώς η Liverpool αναδομεί τη μεσαία της γραμμή αυτό το καλοκαίρι, αλλά είναι λογικό ότι, αν υπάρχει ενδιαφέρον για τον Thuram, οι συζητήσεις θα συνεχιστούν αυτή την εβδομάδα.
Προηγουμένως είχε αναφερθεί ότι είχαν πραγματοποιηθεί συναντήσεις με την ομάδα του παίκτη, την OGC Nice και παρόλο που αυτές ήταν «αρνητικές», αργότερα υποστηρίχθηκε ότι οι Reds θα «οριστικοποιούσαν μια προσφορά» ύψους περίπου 40 εκατομμυρίων ευρώ (34,4 εκατ. λίρες) μετά το Euro U21.

Εν τω μεταξύ, η επιτυχία της Αγγλίας στον προημιτελικό στο Κουτάισι σήμανε έξοδο για την Πορτογαλία, η οποία ήταν ήδη χωρίς τον κεντρικό αμυντικό Goncalo Inacio. Ο Inacio είναι ένας από τους πολλούς αριστερούς αμυντικούς που βρίσκονται στο στόχαστρο της Liverpool αυτό το καλοκαίρι, και έχει αναφερθεί ότι το συμβόλαιό του με την Sporting CP περιλαμβάνει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 45 εκατομμυρίων ευρώ (38,7 εκατ. λίρες).

Ένας άλλος στόχος της μεσαίας γραμμής, ο Βέλγος και παίκτης της Southampton Romeo Lavia, αναγκάστηκε να αποχωρήσει λόγω ενός μικροτραυματισμού, ενώ ο κεντρικός αμυντικός της Ολλανδίας Micky van de Van και ο μέσος Ryan Gravenberch αποκλείστηκαν στη φάση των ομίλων.

Όπως φαίνεται, ο Lavia θα είναι ο πρωταρχικός στόχος για την τρίτη μεταγραφή της Liverpool στη μεσαία γραμμή. Ο δημοσιογράφος Fabrizio Romano ανέφερε την Κυριακή ότι ο σύλλογος ήταν «στην κούρσα» για την υπογραφή του 19χρονου καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και ότι δεν υπήρξε «καμία αλλαγή» παρά την άφιξη του Szoboszlai.

Επανέλαβε τους ισχυρισμούς ότι η Southampton θα επιδιώξει ένα ποσό της τάξης των 50 εκατομμυρίων λιρών, με τον Thuram επίσης «στη λίστα».

Η Liverpool στοχεύει στους επόμενους μεταγραφικούς στόχους της
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com