Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αναλαμβάνει κι επίσημα την Αl-Ettifaq ο Steven Gerrard

Αναλαμβάνει κι επίσημα την Αl-Ettifaq ο Steven Gerrard

Ο Steven Gerrard πρόκειται να αναλάβει κι επίσημα την θέση του προπονητή της Al Ettifaq στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Pro League.

Θα είναι η πρώτη δουλειά του πρώην αρχηγού της Liverpool από τότε που έφυγε από την Aston Villa τον περασμένο Οκτώβριο. Ο Gerrard αρχικά απέρριψε μια πρόταση από την Al Ettifaq αφού ταξίδεψε στη Σαουδική Αραβία για συνομιλίες τον περασμένο μήνα. Ωστόσο, οι συζητήσεις ξανάρχισαν την περασμένη εβδομάδα και τα ανώτερα στελέχη του συλλόγου είναι περιχαρείς για την εξασφάλιση των υπηρεσιών του.

Πριν αναλάβει τη Aston Villa ο Gerrard είχε τρία χρόνια στην Rangers, την οποία οδήγησε στον τίτλο της Σκωτίας το 2020-21.

Το υπουργείο Αθλητισμού της Σαουδικής Αραβίας ανακοίνωσε στις 5 Ιουνίου ότι το Ταμείο Δημοσίων Επενδύσεων (PIF) της χώρας θα αναλάβει τον έλεγχο τεσσάρων ομάδων της Saudi Pro League. Η PIF – η οποία κατέχει το 80% των μετοχών της ομάδας της Premier League, Newcastle United – θα ελέγχει το 75% των Al Ittihad, Al Ahli, Al Hilal και Al Nassr, με το άλλο 25% να ελέγχεται από έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό.

Το Al Ettifaq, με έδρα την πόλη Νταμάμ, δεν είναι ένα από τα τέσσερα. Η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας ανακοίνωσε τα σχέδια ως μέρος του σχεδίου «Vision 2030» της χώρας.

Τον Ιανουάριο, ο Cristiano Ronaldo εντάχθηκε στην Al Nasr, ενώ η Αl Hilal προσπάθησε να δελεάσει τον Lionel Messi με συμβόλαιο 400 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως προτού επιλέξει να πάει στην Inter Miami. Ο Karim Benzema ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του στην Αl Ittihad τον περασμένο μήνα, όπου θα παίξει υπό τον πρώην προπονητή της Premier League Νuno Santos, στους πρωταθλητές Σαουδικής Αραβίας Pro League.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com