Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > John Aldridge: «Κρατήστε στην Liverpool τον Caoimhin Kelleher»

John Aldridge: «Κρατήστε στην Liverpool τον Caoimhin Kelleher»

Μήνυμα μέσω του The Sunday World έστειλε ο πρώην επιθετικός των Κόκκινων στην τεχνική τους ηγεσία για το μέλλον του Caoimhin Kelleher.

Ο Aldridge επεσήμανε πως ο 24χρονος Ιρλανδός τερματοφύλακας της Liverpool είναι ένας πολύ ταλαντούχος παίκτης.

«Είναι δύσκολη απόφαση αυτή. Νομίζω ότι έζησε δύσκολες στιγμές στον τελευταίο αγώνα με την Southampton(ισοπαλία 4-4) αλλά ήταν αρκετά «σκουριασμένος». Αυτός ήταν και ο χειρότερος αγώνας του για την ομάδα.» είπε ο Aldridge.

«Αν εξαιρέσουμε όμως τον αγώνα αυτό, ο Kelleher διαθέτει ότι χρειάζεται στο μοντέρνο ποδόσφαιρο. Απαιτείται όμως να συμμετέχει σε αγώνες. Τα καταφέρνει καλά στις προπονήσεις αλλά την εμπειρία την αποκτά κανείς στους αγώνες.» πρόσθεσε.

«Θα συμμετέχουν πλέον σε τρία κύπελλα. Στα FA Cup, League Cup και στο Europa League, οπότε θα πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής από ότι στις προηγούμενες σαιζόν. Είναι ακόμα πολύ νέος, πολύ ταλαντούχος, οπότε εγωιστικά θα πω ότι επιβάλλεται να τον κρατήσουν. Θα πρέπει να δούμε επίσης πως νιώθει ο παίκτης και τι χρειάζεται η ομάδα.»

«Θα μπορούσε να παίξει σε πολλές ομάδες της Premier League αλλά προσωπικά ελπίζω ότι θα μείνει στη Liverpool.» ολοκλήρωσε.

John Aldridge «Κρατήστε στην Liverpool τον Caoimhin Kelleher»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com