Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η 3η εμφάνιση της Liverpool έχει «πρωτοποριακό» νέο λογότυπο της Nike

Η 3η εμφάνιση της Liverpool έχει «πρωτοποριακό» νέο λογότυπο της Nike

Η νέα μοβ τρίτη εμφάνιση της Liverpool για την αγωνιστική περίοδο 2023/24 έχει ήδη διαρρεύσει στο διαδίκτυο και τώρα αναφέρεται ότι θα έχει ένα «πρωτοποριακό» λογότυπο της Nike.

Με την κυκλοφορία της εκτός έδρας εμφάνισης της επόμενης σεζόν την Παρασκευή, η Liverpool έχει πλέον μόνο μία ακόμη ανακοίνωση να κάνει όσον αφορά τα νέα της εμφάνιση. Έχει ήδη αναφερθεί ευρέως ότι η ομάδα του Jurgen Klopp θα φορέσει μοβ ως τρίτη εμφάνιση για τη νέα αγωνιστική περίοδο – αν και είναι απίθανο να το δούμε συχνά.

Την περασμένη περίοδο η Liverpool φόρεσε το σκούρο πράσινο τρίτη εμφάνιση για μόλις τρία παιχνίδια, αν και οι πωλήσεις της φανέλας θα ήταν πιθανότατα υψηλές, δεδομένης της δημοτικότητάς της μεταξύ των οπαδών.

Η απόφαση να προωθηθεί ένα μωβ σετ μπορεί να αποδειχθεί διχαστική, αλλά το σχέδιο είναι σίγουρα ελκυστικό, με ένα μοτίβο σε όλη την επιφάνεια. Οι διαρροές στο διαδίκτυο έχουν ήδη δείξει τη νέα φανέλα και το σορτσάκι σε πλήρη μορφή, αλλά τώρα το Footy Headlines ανέφερε μια νέα λεπτομέρεια από τη Nike.

Η κατασκευάστρια εταιρεία της Liverpool επέλεξε να παράγει τα λογότυπα της «αυθεντικής» τρίτης εμφάνισης χρησιμοποιώντας το υλικό Nike Grind, με τις εικόνες να το δείχνουν στο swoosh της Nike και στο σήμα της LFC. Μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε το 1992, η Nike Grind είναι μια «πρωτοποριακή» συλλογή ανακυκλωμένων υλικών – από απορρίμματα παραγωγής, αχρησιμοποίητα υλικά και παπούτσια στο τέλος του κύκλου ζωής τους – που επαναχρησιμοποιούνται για τα προϊόντα Nike.

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του προγράμματος, πάνω από 140 εκατομμύρια λίβρες Nike Grind έχουν ανακυκλωθεί σε νέα προϊόντα τα τελευταία 31 χρόνια.

Το Footy Headlines αναφέρει ότι το ανανεωμένο Nike Grind θα κάνει το ντεμπούτο του το 2023/24 με την εμφάνιση της Nike για το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών 2023 αυτόν τον μήνα. Εικάζεται ότι ο κατασκευαστής θα το χρησιμοποιήσει για όλα τα «αυθεντικά» τρίτες εμφάνισης για τη νέα σεζόν.

Η Liverpool αναμένεται να λανσάρει τη νέα τρίτη της εμφάνιση τον Σεπτέμβριο, με μεγάλη πιθανότητα να μην αποκαλυφθεί πριν από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου.

Η 3η εμφάνιση της Liverpool έχει «πρωτοποριακό» νέο λογότυπο της Nike
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com