Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Tony Cascarino: «Ο Nunez είναι ένας άλλος Timo Werner»

Tony Cascarino: «Ο Nunez είναι ένας άλλος Timo Werner»

Μιλώντας όμως στο talkSPORT, ο 65χρονος πρώην επιθετικός και της Chelsea Tony Cascarino, εξέφρασε τους φόβους του ότι ο Darwin Nunez αρχίζει και του θυμίζει τον Timo Werner.

Πριν ένα χρόνο οι Κόκκινοι δαπάνησαν 85 εκατομμύρια λίρες για την απόκτηση του Ουρουγουανού επιθετικού της Liverpool από την Benfica. Ο Nunez στην πρώτη του χρονιά στην Premier League, αγωνίστηκε στην αριστερή πλευρά των Κόκκινων , παλεύοντας να προσαρμοστεί στις φυσικές απαιτήσεις του ποδοσφαίρου στην ανώτατη κατηγορία στην Αγγλία, πετυχαίνοντας συνολικά 15 τέρματα σε όλους τους θεσμούς.

Στην Premier League τα στατιστικά του δείχνουν φτωχά με μόλις 9 τέρματα και 3 assists σε συνολικά 29 εμφανίσεις, ενώ οι ευκαιρίες που έχασε ανάγκασαν τον Jurgen Klopp να τον υπερασπιστεί απέναντι στις κριτικές που άρχισαν να στοχεύουν εναντίον του.

Θεωρητικά σύμφωνα με τον Cascarino, η δύναμη αλλά και η ταχύτητα του Ουρουγουανού επιθετικού θα έπρεπε να βελτιώσουν τα στατιστικά του μετά την περίοδο προσαρμογής του στην Αγγλία, αν και παρόμοιοι παίκτες με το ίδιο προφίλ προτίμησαν να εγκαταλείψουν την προσπάθεια και να μετακομίσουν στην Ηπειρωτική Ευρώπη.

Ο Cascarino λοιπόν πιστεύει ότι ο Nunez παρουσιάζει την ίδια εικόνα με αυτήν των Timo Werner και Fernando Torres κατά το πέρασμα τους από την Chelsea, όπου και οι δύο επιθετικοί παρουσίασαν σοβαρό πρόβλημα όσο αφορά την επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα.

«Ειλικρινά δεν ξέρω τι να πω για τον Darwin Nunez» είπε στο talkSPORT. «Είχε έναν ολόκληρο χρόνο στο Anfield και δεν τα κατάφερε. Είχε μια απογοητευτική χρονιά και μου φαίνεται ότι είναι άλλος ένας Timo Werner ή Fernando Torres. Δεν πρόκειται να μετατρέψει σε τέρματα τις ευκαιρίες που παίρνει.» πρόσθεσε.

Ο Klopp απέκτησε τον Cody Gakpo τον Ιανουάριο και ο Γερμανός έδειξε να προτιμά τον Ολλανδό στο κέντρο της επίθεσης με τον Nunez να μετατοπίζεται στην αριστερή πτέρυγα- στην θέση του τραυματία Luis Diaz.

Τώρα όμως που ο Κολομβιανός επέστρεψε, ο Jurgen Klopp δείχνει να αντιμετωπίζει ένα σοβαρό δίλημμα όσο αφορά τη σύνθεση της επιθετικής του τριάδας με τους Diogo Jota και Mo Salah επίσης πανέτοιμους.

Είναι επίσης ξεκάθαρο πως ο Γερμανός τεχνικός δείχνει εμπιστοσύνη στις ικανότητες του Nunez και πιστεύει ότι θα καταφέρει εν καιρώ να αποστομώσει τους κριτές του, δηλώνοντας προς το τέλος της προηγούμενης σαιζόν ότι ο Ουρουγουανός θα μπορούσε να σημειώσει 20 τέρματα αν δεν αντιμετώπιζε πρόβλημα η ομάδα του με τον ρυθμό της.

«Κατάφερε να σημειώσει 15 τέρματα. Αν είχαμε μια καλή σαιζόν θα μπορούσε να σκοράρει 20 τέρματα σίγουρα. Ακόμα και ο Mo Salah στην καλύτερη σαιζόν του έχανε ευκαιρίες. Είναι λογικό. Ακόμα και ο Erling Haaland έχασε ευκαιρίες.» είχε πει ο Jurgen Klopp τον Απρίλιο. «Μιλήσαμε μαζί του για αυτό.» είχε πει ο Klopp και ολοκλήρωσε.

Tony Cascarino: «Ο Nunez είναι ένας άλλος Timo Werner»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com