Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Melissa Reddy: «Τρία είναι τα κριτήρια των μεταγραφών»

Melissa Reddy: «Τρία είναι τα κριτήρια των μεταγραφών»

Η Melissa Reddy επισήμανε ποια και πόσα είναι τα κριτήρια μεταγραφών για τους Reds, ώστε να επιστρέψουν στην κορυφή σε Αγγλία και Ευρώπη.

Άλλος ένας παίκτης μεσαίας γραμμής, ο Dominik Szoboszlai, βλέπει το όνομα του να ανεβαίνει στην κορυφή της λίστας αγορών των Κόκκινων.

Ο David Ornstein της The Athletic δήλωσε μάλιστα πως ο 22 χρονών παίκτης της Λειψίας μίλησε ήδη την Τετάρτη με τους Κόκκινους και μάλιστα έχει πραγματοποιηθεί αξιοσημείωτη πρόοδος για την μετακίνηση του στο Merseyside.

Ο Ούγγρος Szoboszlai προστίθεται φυσικά σε μια λίστα που περιλαμβάνει τα ονόματα των Khephren Thuram, Ryan Gravenberch, και Manu Kone , με τον τελευταίο όμως να αντιμετωπίζει πλέον σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο μετά τον αγώνα της Εθνικής Γαλλίας U21 εναντίον της αντίστοιχης ομάδας της Ελβετίας.

Είναι επίσης σίγουρο ότι θα συνεχίσουν να απασχολούν την τεχνική ηγεσία της Liverpool και άλλα ονόματα μεσαίας γραμμής σε μια προσπάθεια που γίνεται όσο αφορά την αναγέννηση της ομάδας ειδικά σε αυτήν την περιοχή.

Η Melissa Reddy του Sky Sports υπογράμμισε ότι υπάρχουν τρία κριτήρια για την απόκτηση κάποιου παίκτη και αυτά είναι «η τιμή, η διαθεσιμότητα και τέλος η όρεξη του παίκτη να συνεισφέρει ώστε οι Κόκκινοι να επιστρέψουν στην κορυφή τόσο στην Αγγλία όσο και στην Ευρώπη.» Υποθέτει λοιπόν η Reddy ότι οι Κόκκινοι εξετάζουν ένα πλήθος επιλογών και δεν πρόκειται να πυροδοτήσουν καμία έναρξη διαπραγματεύσεων εάν δεν πληρούνται και τα τρία κριτήρια, ειδικά από την πλευρά του υπό απόκτηση παίκτη.

Η Reddy συζήτησε επίσης και για τις δυνατότητες του Szoboszlai στο χώρο του κέντρου τονίζοντας ότι το στυλ παιχνιδιού του ταιριάζει πολύ με αυτό των Κόκκινων.

«Η άνεση του να παίζει σε όλο το χώρο της μεσαίας γραμμής, τα εντυπωσιακά του στατιστικά στη δημιουργία ευκαιριών αλλά και η ικανότητα του να μεταφέρει τη μπάλα, ταιριάζουν στο προφίλ παίκτη που εξετάζει η Liverpool» είπε.
«Οι Κόκκινοι εξετάζουν ένα πλήθος επιλογών ώστε να αυξήσουν την ποιότητα στην τεχνική, τον δυναμισμό αλλά και το βάθος στο χώρο του κέντρου.» πρόσθεσε.

Ο Manager φέρεται διατεθειμένος να ολοκληρώσει γρήγορα κάποιες μεταγραφές, αφού η πρώτη ομάδα των παικτών του καταφθάνει στις 8 Ιουλίου για να ξεκινήσει την προπόνηση της προετοιμασίας.

Η Reddy αναφέρθηκε επίσης και στους Nicolo Barella, Gravenberch και Thuram ως κάποιες επιλογές που εξετάζονται από την τεχνική ηγεσία των Κόκκινων υπογραμμίζοντας όμως το γεγονός ότι ο πληθωρισμός στις τιμές αγοράς αλλά και η μη συμμετοχή στους αγώνες του Champions League αποτελούν σοβαρά εμπόδια στην προσπάθεια της ομάδας του Klopp να αναβαθμιστεί.

Melissa Reddy: «Τρία είναι τα κριτήρια των μεταγραφών»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com