Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Σουηδική εταιρεία Klarna τρολάρει τον John Henry

Η Σουηδική εταιρεία Klarna τρολάρει τον John Henry

«Αγοράστε τώρα, πληρώστε αργότερα», αυτό είναι το σύνθημα της Σουηδικής Klarna, η οποία προσφέρει ευελιξία στις αγορές online με τις πληρωμές δόσεων χωρίς επιπλέον χρεώσεις.

Από την Πέμπτη άρχισε να κυκλοφορεί το όνομα του Ούγγρου Dominik Sloboszlai ως πιθανού στόχου των Κόκκινων, οι οποίοι συναντήθηκαν μάλιστα και με τους εκπροσώπους του παίκτη, από την EM Sports Management.

Με την τιμή του όμως να ανέρχεται στα 60 εκατομμύρια λίρες -όρος αποδέσμευσης, οι οπαδοί των Κόκκινων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αμφέβαλλαν για το αν ο ιδιοκτήτης της ομάδας είναι διατεθειμένος να βγάλει το βιβλιάριο των επιταγών του από την τσέπη του σακακιού του.

Μετά την απογοητευτική όμως 5η θέση στο πρωτάθλημα την προηγούμενη σαιζόν αλλά και με τους αντιπάλους των Κόκκινων στην Αγγλία να προχωρούν στην ανασυγκρότηση των ομάδων τους, δαπανώντας γενναία ποσά, οι οπαδοί νιώθουν ότι θα πρέπει να αλλάξει ο τρόπος σκέψης του John Henry και της FSG στο θέμα των μεταγραφών.

Μετά την δήλωση λοιπόν του David Ornstein της Athletic για την διάθεση των Κόκκινων να αποκτήσουν τον παίκτη, με την τιμή όμως της αγοράς του να αποτελεί σοβαρό εμπόδιο, ο υπεύθυνος λογαριασμού Twitter της Klarna απευθύνθηκε άμεσα στον Henry λέγοντας του «Μπορείτε να μου στείλετε προσωπικό μήνυμα. Το γνωρίζετε έτσι;»

Ο συνιδρυτής και CEO της Klarna, Sebastian Siemiatkowski μπήκε και αυτός στη συνέχεια στη συζήτηση, απευθυνόμενος τόσο στον John Henry όσο και στη Liverpool λέγοντας «Αν επιθυμείτε μπορώ να αλλάξω για λίγο το πρόγραμμα μου, αν θέλετε να συζητήσουμε.»

Η Σουηδική εταιρεία Klarna τρολάρει τον John Henry
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com