Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η συναισθηματική κατάβαση του Jordan Peter στο Anfield

Η συναισθηματική κατάβαση του Jordan Peter στο Anfield

Όταν ο πατέρας του Jordan Peter, o Carl, «έφυγε» τον Οκτώβριο του 2021 από τη Νόσο των Κινητικών Νευρώνων, η ζωή του άλλαξε δραματικά.

Αγωνίστηκε πολύ να ξεπεράσει τα συναισθήματα του πόνου και της οδύνης και όταν συνειδητοποίησε ότι χρειαζόταν επιπλέον υποστήριξη δεν δίστασε να απευθυνθεί στην CancerCare και στους εξειδικευμένους επαγγελματίες ψυχολόγους των οποίων η βοήθεια αποδείχθηκε κρίσιμη.

Με το πέρας της θεραπείας του, ο Jordan Peter έθεσε στον εαυτό του μια σειρά από στόχους, προσωπικές και φυσικές προκλήσεις, ώστε να βοηθήσει στη συγκέντρωση χρημάτων για τον φιλανθρωπικό οργανισμό του CancerCare που τον βοήθησαν στην χειρότερη στιγμή της ζωής του.

Η πιο πρόσφατη αλλά και δύσκολη πρόκληση- αλλά ιδιαίτερα συγκινητική για αυτόν, ήταν η κατάβαση από ύψος 100 ποδιών από την Main Stand του φημισμένου Anfield. Ολοκλήρωσε λοιπόν τη δοκιμασία αυτή την Ημέρα του Πατέρα και ήταν άκρως συγκινητική ακριβώς γιατί από εκεί παρακολουθούσε μαζί με τον πατέρα του συχνά τους αγώνες των Κόκκινων.

Η Main Stand του Anfield είναι μία από τις μεγαλύτερες κερκίδες στο Ευρωπαικό ποδόσφαιρο και σίγουρα η κατάβαση από ύψος 100 ποδιών (περίπου 30,5 μέτρα) είναι κάτι που αξίζει να θυμάται κανείς.

«Στεκόμουν στην κορυφή της Main Stand και είχα παγώσει από τον φόβο μου. Τα πόδια μου είχαν μαζευτεί στο στομάχι μου. Αλλά μετά από λίγα λεπτά κατάφερα να προχωρήσω και να απολαύσω τη δοκιμασία». δήλωσε ο Peter. «Ήθελα να συγκεντρώσω χρήματα αλλά και να ευαισθητοποιήσω το κοινό για την CancerCare που βρίσκεται στην όχι μόνο στη δική μου καρδιά αλλά και της οικογένειας μου». πρόσθεσε. «Η CancerCare με βοήθησε πραγματικά σε μια πολύ δύσκολη περίοδο όταν έχασα τον πατέρα μου και πραγματικά νιώθω υπέροχα που συνεισφέρω στον σκοπό τους».ολοκλήρωσε.

Η συναισθηματική κατάβαση του Jordan Peter στο Anfield
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com