Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πότε θα τελειώσει η αναμονή του Gomez για το 1ο γκολ με την Liverpool;

Πότε θα τελειώσει η αναμονή του Gomez για το 1ο γκολ με την Liverpool;

Ένας παίκτης στις τάξεις του Jurgen Klopp δεν έχει σκοράρει σε κανένα από τα 173 παιχνίδια του για τον σύλλογο και αυτός είναι ο Joe Gomez!

Τα γκολ δεν έλειψαν στους Κόκκινους υπό τον Κλοπ, με τα περισσότερα να σημειώνονται από τους επιθετικούς, αν και υπάρχει εδώ και πολύ καιρό υπάρχουν φωνές για περισσότερη απόδοση από τη μεσαία γραμμή. Και όμως, παραμένει ένας παίκτης μικρός σε ηλικία στις τάξεις του που δεν έχει βρει ακόμα δίχτυα, αν και δεν ήταν ανάγκη να προσπαθήσει.

Η ξηρασία των τερμάτων του Joe Gomez εκτείνεται πλέον σε 173 αγώνες, χωρίς μα έχει ανοίξει τον λογαριασμό του τη σεζόν που μόλις έφυγε, που τον είδε να συμμετέχει 31 φορές. Είναι η μεγαλύτερη αναμονή για ένα παρθενικό γκολ για τη Liverpool από τον Rony Moran, ο οποίος είχε 210 αγώνες μεταξύ 1952 και 1959 πριν βρει δίχτυα για πρώτη φορά.

Όμως, δεν περιμένει απλώς να ανοίξει τον λογαριασμό του στους Reds, καθώς ο Gomez, στην πραγματικότητα, δεν έχει σκοράρει ποτέ σε καμία από τις 208 συμμετοχές του για σύλλογο και χώρα. Το Νο. 2 της Liverpool βρίσκεται στο Anfield εδώ και οκτώ σεζόν και πλησιάζει ολοένα και περισσότερο στην κορυφή της λίστας αγώνων του συλλόγου -χωρίς σκοράρισμα, καθώς οι εμφανίσεις συνεχίζουν να σημειώνονται χωρίς σημαντική πρόοδο.

Θα θέλει να αποφύγει τη συμμετοχή του στους Eph Longworth, Stephane Henchoz και Rob Jones, οι οποίοι έκλεισαν την καριέρα τους στη Liverpool χωρίς γκολ μετά από 370, 205 και 243 εμφανίσεις αντίστοιχα. Αυτή η λίστα, φυσικά, παραλείπει τους τερματοφύλακες, αλλά ακόμη και ο Alisson έχει καλύτερο ρεκόρ από τους περισσότερους έχοντας σκοράρει στην 128η εμφάνισή του για τον σύλλογο.

Αυτό το σερί ήταν μικρότερο από αυτό που βίωσε ο Lukas Leiva μεταξύ του έκτου του γκολ και του τελευταίου του για τον σύλλογο, έχοντας περάσει 200 αγώνες μεταξύ 2010 και 2017 χωρίς να σκοράρει. Ας ελπίσουμε ότι ο Gomez δεν θα ξεπεράσει τον Βραζιλιάνο στη λίστα και ότι η επόμενη σεζόν θα είναι επιτέλους η στιγμή που θα «σπάσει την πάπια του» (να σημειώσει το παρθενικό του γκολ), αν παραμείνει βασικά πέρα από τη μεταγραφική περίοδο, δηλαδή.

Αναρωτιέται κάποιος πώς θα γιόρταζε όμως. Ένα τρέξιμο στη γωνία, μια ολίσθηση στο γόνατο ή θα είναι πολύ σοκαρισμένος για να κινηθεί; Ας ελπίσουμε να μάθουμε!

Πότε θα τελειώσει η αναμονή του Gomez για το 1ο γκολ με την Liverpool;
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com