Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τιμήθηκε από την Argentinos Juniors ο Alexis Mac Allister

Τιμήθηκε από την Argentinos Juniors ο Alexis Mac Allister

Ο Alexis Mac Allister τιμήθηκε από τον σύλλογο που ξεκίνησε την καριέρα του το Σάββατο, με το νέο Νο. 10 της Liverpool να γιορτάζει για τον θρίαμβό του στο Mundial.

Ήταν ένας «ανεμοστρόβιλος» πριν έξι μήνες για τον Μac Allister, ο οποίος κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ τον Δεκέμβριο, πριν σφραγίσει τη μεταγραφή του στη Liverpool το καλοκαίρι. Ο νέος μέσος των Reds θα ενταχθεί στην υπόλοιπη ομάδα του Jurgen Klopp για την προετοιμασία στις 11 Ιουλίου, αλλά πριν από τότε απολαμβάνει το διάλειμμά του μετά από διεθνείς υποχρεώσεις.

Η άδεια του, τον οδήγησε πίσω στην πατρίδα του την Αργεντινή και το Σάββατο, επέστρεψε εκεί όπου ξεκίνησαν όλα, τους Argentinos Juniors. Ο 24χρονος εντάχθηκε στον σύλλογο στα 12 του χρόνια και έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα το 2016 σε ηλικία 17 ετών. Οι επόμενες 82 εμφανίσεις του στη συνέχεια του κέρδισαν τη μεταγραφή του στην Brighton.

Ο σεβασμός και ο θαυμασμός ήταν ξεκάθαροι και δεν είναι περίεργο, λαμβάνοντας υπόψη την επιτυχία που έχει καταφέρει από τότε που έφυγε από την Αργεντινή. Αναλογιζόμενος το αφιέρωμα, ο Mac Allister είπε στο Instagram: «Τι χαρά που μπορώ να επιστρέψω στο μέρος που μας ανέδειξε. Είδαμε γνωστά πρόσωπα και μας τίμησα ως πρωταθλητές. Θα είμαστε πάντα ευγνώμονες και θα προσπαθούμε να εκπροσωπούμε τους νέους της Αργεντινής με τον καλύτερο τρόπο όπου κι αν πάμε. Ευχαριστώ πολύ.»

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κέρδισα το Παγκόσμιο Κύπελλο», είπε ο Mac Allister για την επιτυχία του τον Ιανουάριο στη Mail. «Ήταν τρελό, εκείνη τη μέρα και τη μέρα που βγήκαμε στο Μπουένος Άιρες, πέντε εκατομμύρια άνθρωποι στους δρόμους στους 36 βαθμούς Κελσίου. Συγκινηθήκαμε φυσικά. Ακόμα και ένα μήνα πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο δεν ήξερα αν θα πάω ή όχι. Αλλά θα το έχω στο μυαλό μου για πάντα. Έχω τη φανέλα μου, το μετάλλιο, ένα αντίγραφο του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Δεν σηκώνουν πολλοί αυτό το κύπελλο. Ήταν πολύ ωραίο και βαρύ!»

Ας ελπίσουμε ότι θα μάθει πόσο ζυγίζουν τα εγχώρια τρόπαια με τη Liverpool την ερχόμενη σεζόν!

Τιμήθηκε από την Argentinos Juniors ο Alexis Mac Allister
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com