Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Brighton κάνει «προσέγγιση» για τον Arthur Melo?

Η Brighton κάνει «προσέγγιση» για τον Arthur Melo?

Η Brighton έχει κάνει μια δοκιμαστική «προσέγγιση» για να υπογράψει τον Arthur Melo αυτό το καλοκαίρι μετά το τέλος του δανεισμού του στη Liverpool, σύμφωνα με νέα αναφορά.

Ο Arthur έκανε μία εμφάνιση για τη Liverpool κατά τη διάρκεια της άτυχης θητείας του στο Anfield την περασμένη σεζόν και οι εικασίες για το μέλλον του με τη Juventus παραμένουν σε έξαρση. Αν και ο Βραζιλιάνος μέσος έχει ακόμα δύο χρόνια για να ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να αναζητήσει μια μόνιμη μεταγραφή αυτό το καλοκαίρι.

Αναφορές από τη βραζιλιάνικη έκδοση Globo Esporte αναφέρουν ότι υπήρξε μια προσέγγιση από τους αντιπάλους των Reds στην Premier League, Brighton & Hove Albion, καθώς στοχεύουν να δοκιμάσουν να τον υπογράψουν. Ωστόσο, το ίδιο άρθρο συνεχίζει λέγοντας ότι το ενδιαφέρον των Γλάρων δεν είναι «έντονο» σε αυτό το συγκεκριμένο στάδιο.

Αρκετοί σύλλογοι στην πατρίδα του Arthur φαίνεται ότι είναι ανοιχτοί να τον υπογράψουν με ελεύθερη μεταγραφή – εάν η Juventus σπάσει το συμβόλαιό του – αλλά λέγεται ότι θέλει να συνεχίσει να παίζει στην Ευρώπη για την ώρα. Ο 26χρονος θεωρεί ότι θέλει άλλη μια ευκαιρία στην Premier League, αφού δεν κατάφερε να κάνει ούτε μία εμφάνιση σε αυτή τη διοργάνωση.

Η μοναδική του έξοδος για τη Liverpool ήρθε σε 13 λεπτά κατά τη διάρκεια των ομίλων του Champions League. Ως εκ τούτου, αυτό πιθανότατα είχε αντίκτυπο στον αριθμό των πιθανών μνηστήρων για αυτόν.

Η Brighton κάνει «προσέγγιση» για τον Arthur Melo?
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com