Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Ο Mac Allister θα προσθέσει «χαρακτήρα» στα αποδυτήρια»

Robertson: «Ο Mac Allister θα προσθέσει «χαρακτήρα» στα αποδυτήρια»

Ο Alexis Mac Allister είναι ο μοναδικός νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Liverpool και μπορεί να προσθέσει μεγάλο χαρακτήρα στην ομάδα, αλλά ο Andy Robertson ευχήθηκε να είχε χρόνο να τον πείσει να παίξει για τη Σκωτία.

Η Liverpool ενήργησε γρήγορα για να εξασφαλίσει την υπογραφή του Αργεντινού και να εξασφαλίσει ότι θα είναι σε θέση να πρωταγωνιστήσει καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας, και όλα αυτά με ένα προνομιακό ποσό 35 εκατομμυρίων λιρών.

Υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός για το τι μπορεί να προσθέσει ο 24χρονος στη μεσαία γραμμή των Reds, αφού εντυπωσίασε με την Brighton και την Αργεντινή, και αυτό δεν έχει χαθεί από τους νέους του συμπαίκτες.

Ο Virgil van Dijk τον αποκάλεσε «κάτι που χρειαζόμαστε» και ο Robertson είναι ενθουσιασμένος που θα έχει άφθονο χρόνο για να «γνωριστεί» με το νέο Νο 10, αν και είχε το μυαλό του και σε άλλα θέματα.

«Μακάρι να τον είχαμε πάρει νωρίτερα, ώστε να τον είχα πείσει να παίξει για τη Σκωτία», αστειεύτηκε ο Robertson στο Sky Sports.

Το επώνυμο του μέσου έκανε πολλούς να αναρωτηθούν αν ο Mac Allister είναι από την Αργεντινή, αλλά λυπούμαστε που το λέμε, Andy, το όνομα έχει ιρλανδικές ρίζες και όχι σκωτσέζικες. Πέρα από τις επιθυμίες πρόσληψης, ο αριστερός μπακ της Liverpool ανυπομονεί για το τι μπορεί να προσφέρει ο Mac Allister όχι μόνο στο γήπεδο αλλά και στα αποδυτήρια μετά από αρκετές αξιοσημείωτες αποχωρήσεις.

«Είναι ένας φανταστικός παίκτης. Έχει εντυπωσιάσει με την Αργεντινή και την Brighton, είναι ήδη παγκόσμιος πρωταθλητής», δήλωσε ο Robertson για την τελευταία προσθήκη της Liverpool.

«Είναι μια πολύ καλή μεταγραφή για εμάς, τον αποκτήσαμε νωρίς ώστε να μπορέσει να συμμετάσχει στην προετοιμασία και να προσαρμοστεί. Έχει όλα τα προσόντα και θα τον βοηθήσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Ανυπομονώ να τον γνωρίσω και να τον καλωσορίσω. Ανυπομονώ να τον δω με τη φανέλα της Liverpool.»

«Έχουμε χάσει μερικούς σημαντικούς χαρακτήρες μέσα στα αποδυτήρια και έχουμε ήδη κάνει βήματα για να τους αντικαταστήσουμε», πρόσθεσε ο Σκωτσέζος. «Ο Alexis είναι ένας φανταστικός παίκτης, ήταν στην Brighton τις τελευταίες δύο ή τρεις σεζόν και όποτε έπαιξε εναντίον μας πάντα μας δημιουργούσε δυσκολίες.»

«Είναι ένας ποιοτικός παίκτης και είμαι σίγουρος ότι θα ταιριάξει εύκολα στα αποδυτήριά μας. Ανυπομονώ να παίξω μαζί του γιατί είναι ένας φανταστικός παίκτης και μπορεί να φέρει πολλή ποιότητα στην ομάδα μας και αυτό είναι που χρειαζόμαστε και σίγουρα είναι ένας παίκτης που πληροί όλες τις προϋποθέσεις».

Robertson: «Ο Mac Allister θα προσθέσει «χαρακτήρα» στα αποδυτήρια»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com