Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σε αναμονή των υπογραφών με τον Khepren Thuram η Liverpool

Σε αναμονή των υπογραφών με τον Khepren Thuram η Liverpool

Είναι γνωστό ότι η Liverpool έχει εδώ και καιρό συνομιλίες με τον Khepren Thuram και πλέον «πλησιάζει» σε συμφωνία με τον Γάλλο μέσο.

Μέσα στον μακρύ κατάλογο των μεσοεπιθετικών που συνδέονται με τη Liverpool αυτό το καλοκαίρι, ο Thuram ήταν ένας από τους πιο συνεπείς όταν συζητούσαν πιθανές μεταγραφές.

Ο 22χρονος αγωνίζεται σήμερα με τη Nice και πρόσφατο δημοσίευμα υποστήριξε ότι η τιμή του μπορεί να φτάσει τα 40 εκατομμύρια ευρώ (34,3 εκατομμύρια λίρες), κάτι που σίγουρα θα άρεσε στους Reds. Η προσδοκία ήταν ότι ο σύλλογος θα έπρεπε να περιμένει μέχρι το τέλος των διεθνών του κατορθωμάτων στο Euro U21 προτού κλείσει συμφωνία για το συναρπαστικό νεαρό ταλέντο.

Σύμφωνα με τον David Lynch του Football Insider, η Liverpool «πλησιάζει» στην υπογραφή του μεσοεπιθετικού «καθώς οι συζητήσεις συνεχίζονται» και είναι ζωτικής σημασίας ο Thuram να «θέλει την κίνηση». Λέγεται ότι οι Reds «πιέζουν σκληρά για να εξασφαλίσουν πλήρη συμφωνία» και «τώρα περιμένουν να ολοκληρώσουν τη συμφωνία».

Με χωρίς δράση στο μέτωπο των μεταγραφών μετά από την ανακοίνωση της άφιξης του Alexis Mac Allister, φαίνεται ότι γίνεται ένα θετικό βήμα προς τα εμπρός, καθώς υπάρχει σαφώς αισιοδοξία για την επίτευξη συμφωνίας. Η Newcastle έχει πιστωθεί το ενδιαφέρον της, αλλά φαίνεται ότι έχασε το πλοίο, με τη Liverpool να έχει κάνει τη δουλειά με τη Nice και τον Thuram.

Ο Ibrahima Konate θα είναι ένας από τους πολλούς που θα είναι χαρούμενος για τις τελευταίες εξελίξεις, αφού χαρακτήρισε τον Thuram ως «μικρό αδελφό» όταν εξέφρασε τις ελπίδες του να τον δει με τη φανέλα της Liverpool.

Ο Thuram είναι ένας δεξιοπόδαρος μεσοεπιθετικός που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως νούμερο οκτώ ή σε έναν πιο αμυντικό ρόλο, αλλά του αρέσει να ορμάει μπροστά και να μετακινεί την μπάλα στο τελικό τρίτο. Πρόκειται για ιδιότητες που θα ενισχύσουν τη μεσαία γραμμή του Klopp και το σημαντικότερο είναι ότι θα προσθέσει και ύψος στην ομάδα με ύψος 1,80μ.

Σε αναμονή των υπογραφών με τον Khepren Thuram η Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com