Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Reunion με Neil Critchley η Liverpool στο Papa John’s Trophy

Reunion με Neil Critchley η Liverpool στο Papa John’s Trophy

Η Liverpool θα αντιμετωπίσει μια επανένωση με τον πρώην προπονητή της ακαδημίας Neil Critchley, στο Papa John’s Trophy της επόμενης σεζόν, μετά την κλήρωση των ομίλων.

Ο Critchley πέρασε επτά χρόνια στο Merseyside δουλεύοντας στις τάξεις νέων Της Ακαδημίας των Reds, συμπεριλαμβανομένου του τμήματος κάτω των 21 ετών, πριν αποχωρήσει το 2020. Η εποχή του με τη Liverpool, τον βρήκε να ηγείται σε δύο επίσημα παιχνίδια, οδηγώντας μια νεαρή ομάδα σε αγώνες κυπέλλου.

Έφυγε για να αναλάβει την Blackpool πριν από τρία χρόνια, πριν ενταχθεί στο επιτελείο του Steven Gerrard στην Aston Villa και στη συνέχεια στη δουλειά της QPR τον Δεκέμβριο. Απολύθηκε από την QPR τον Φεβρουάριο, ωστόσο, ο Critchley έχει πλέον επιστρέψει στη Blackpool μετά τον υποβιβασμό της στη League One, υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο τον περασμένο μήνα.

Με την Blackpool τώρα στη League One, θα πάρουν μέρος στο Papa John’s Trophy – και την Πέμπτη κληρώθηκαν στον όμιλο Α μαζί με την Liverpool U21. Η Liverpool είναι ένας από τους 16 συλλόγους της Premier League και της Championship που στέλνουν τα παιδιά τους στη διοργάνωση, η οποία τους φέρνει απέναντι σε ανώτερες ομάδες από τη League One και τη League Two.

Ο όμιλος Α περιλαμβάνει επίσης τις Barrow και Morecambe, οι οποίες και οι δύο αγωνίζονται στην τρίτη κατά σειρά κατηγορία. Η ομάδα του Critchley, η Blackpool, για την επόμενη σεζόν θα περιλαμβάνει έναν πρώην μέσο της Liverpool τον Matty Virtue, αν και ένας άλλος ο Kevin Stewart, πρόκειται να αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι. Ο Virtue πέρασε 11 χρόνια ως μέλος της ακαδημίας των Reds, έχοντας ενταχθεί από την Chelsea ως εννιάχρονος, πριν ενταχθεί στην Blackpool στο τέλος του μετεγγραφικού παραθύρου του Ιανουαρίου το 2019.

Η Liverpool έχει μπει στο Papa John’s Trophy σε κάθε μία από τις τελευταίες τέσσερις σεζόν, αλλά δεν έχει προχωρήσει ακόμη πέρα από τη φάση των ομίλων. Την περασμένη σεζόν οι νεαροί Reds αντιμετωπίζουν τους Accrington Stanley, Rochdale και Salford City, χάνοντας και τα τρία παιχνίδια, με τους Stefan Bajcetic, Calvin Ramsay, Ben Doak και Bobby Clark μεταξύ αυτών άλλων που συμμετείχαν. Μάλιστα, στην ήττα από τη Rochdale, αγωνίσθηκε και ο Arthur Melo.

Για την ιστορία του θεσμού, ο Conor Bradley κέρδισε το Papa John’s Trophy της περασμένης σεζόν ενώ ήταν δανεικός στη Bolton.

Reunion με Neil Critchley η Liverpool στο Papa John’s Trophy
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com