Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Περιμένει εξελίξεις η Liverpool στην υπόθεση του Caoimhin Kelleher

Περιμένει εξελίξεις η Liverpool στην υπόθεση του Caoimhin Kelleher

Ενώ η Liverpool περιμένει εξελίξεις για τον Caoimhin Kelleher, τρεις ομάδες της Premier League που εμφανίζονται με ενδιαφέρον, φημολογείται ότι έχουν προχωρήσει σε άλλες επιλογές.

Έχοντας παίξει μόνο τέσσερις φορές την περασμένη σεζόν και αποδεικνύοντας ήδη ότι αξίζει έναν ρόλο πρώτης επιλογής, ο Kelleher θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι θα φύγει από το Anfield αυτό το καλοκαίρι. Δεν υπάρχει καμία ένδειξη σε αυτό το στάδιο ότι ο Kelleher έχει ζητήσει να φύγει, αλλά η εμφάνιση ενδιαφέροντος σε όλη την Premier League υποδηλώνει ότι θα είχε επιλογές.

Οι ομαδες Brighton, Brentford και Tottenham αναφέρθηκαν ότι παρακολουθούσαν τον Kelleher, αλλά τώρα το τοπίο φαίνεται να έχει αλλάξει. Η πρώτη κίνηση ήρθε όταν η Brighton έκλεισε μια συμφωνία για τον Bart Verburggen της Anderlecht, με την Athletic να αναφέρει ότι ήταν «στο κατώφλι» της υπογραφής του 20χρονου Ολλανδού.

Ο Verburggen πρόκειται να μετακομίσει στην Brighton για περίπου 17 εκατομμύρια λίρες, κάτι που θα μπορούσε να μετατρέψει τους άλλους μνηστήρες του, τη Burnley, στον πρώην τερματοφύλακα της Liverpool Kamil Grabara. Εν τω μεταξύ, το Sky Sports ανέφερε την Πέμπτη ότι η Tottenham συμφώνησε προφορικά μια αρχική συμφωνία 17,2 εκατομμυρίων λιρών με την Empoli για τoν Guglielmo Vicario

Αυτό έρχεται με την Tottenham να ειναι «απρόθυμη» να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Brentford για τον δικό της τερματοφύλακα David Raya κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει τον Ισπανό να παραμείνει στις Μέλισσες. Εάν οι Brighton και Tottenham αποκλείονται, τότε αυτό θα άφηνε μόνο την Brentford από εκείνη την αρχική ομάδα συλλόγων που ενδιαφέρονται για τον Kelleher.

Αλλά μένει να δούμε αν θα κοιτάξουν να κρατήσουν τον Raya, δεδομένου ότι περιγράφεται ως «απίθανο» να υπογράψει επέκταση σε συμβόλαιο που λήγει τον επόμενο χρόνο. Ως εκ τούτου, ο Kelleher θα μπορούσε να παραμείνει στη Liverpool την επόμενη σεζόν, κάτι που ο Jurgen Klopp επέμενε εδώ και καιρό ότι θα συμβεί.

«Ειλικρινά δεν μπορώ να δω τον Kelleher να φεύγει», είπε τον Μάιο. «Πρέπει να είναι μια εξαιρετική προσφορά για μένα να αρχίσω να σκέφτομαι για να τον πουλήσω, πρέπει να πω».

Ο Νο. 62 της Liverpool υπέγραψε για τελευταία φορά νέο συμβόλαιο το 2021, με αυτούς τους όρους να τον δένουν με τον σύλλογο μέχρι το 2026, όταν θα είναι 27 ετών.

Περιμένει εξελίξεις η Liverpool στην υπόθεση του Caoimhin Kelleher
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com