Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Charlie Adam σε Klopp: «Πάρτε Kyle Walker για αντι-Trent»

Charlie Adam σε Klopp: «Πάρτε Kyle Walker για αντι-Trent»

Ο Charlie Adam προέτρεψε τον Jürgen Klopp να δοκιμασει τον Trent ως μέσο την επόμενη σεζόν και πιστεύει ότι η Liverpool θα πρέπει να κάνει μια κίνηση για τον Kyle Walker για να καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας.

Το Νο. 66 μας έχει αναβαθμίσει τη θέση του δεξιού μπακ τα τελευταία χρόνια με την παγκόσμιας κλάσης ικανότητά του σε πάσες και σέντρες, αλλά πάντα υπήρχαν αμφιβολίες για την αμυντική του ικανότητα. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 10 αγώνων της σεζόν,ο Trent άνθισε σε έναν νέο ρόλο που τον είδε να λειτουργεί στο κέντρο της μεσαίας γραμμής όταν η Liverpool είχε την κατοχή και ο Adam πιστεύει ότι ο 24χρονος θα πρέπει να μετακινηθεί σε αυτή τη θέση σε μόνιμη βάση.

«Νομίζω ότι το να παίζεις με τον Trent στη μεσαία γραμμή είναι κάτι που η Liverpool πρέπει να κοιτάξει την επόμενη σεζόν», είπε ο Σκωτσέζος πρώην παίκτης των Κόκκινων στο 888sport (μέσω Metro).

«Έχει μεγάλη επίδραση στους αγώνες, όπως είδαμε για την Αγγλία αυτή την εβδομάδα, και νομίζω ότι είναι ο καλύτερος πασαδόρος στην ποδοσφαιρική ομάδα, όσον αφορά το εύρος του και τους τύπους πάσες που μπορεί να παίξει. Φαίνεται ότι ο Kyle Walker θα φύγει από τη Manchester City – αυτός είναι κάποιος για μένα που θα μπορούσαν να δοκιμάσουν και να ρίξουν μια ματιά. Θα χρειαστεί να φέρουν ένα δεξί μπακ αν επιμείνουν να βάλουν τον Trent στη μεσαία γραμμή.

Έχουν συνδεθεί με τόσα πολλά. Εξαρτάται τι θα βρει ο Jurgen Klopp. Έχουν ακόμα τους Fabinho, Thiago, Jordan Henderson, Harvey Elliott και Curtis Jones που μπορούν να παίξουν εκεί, οπότε έχουν μερικές επιλογές».

Οι μόνοι φυσικοί δεξιοί μπακ που έχουμε στο σύλλογο που θα μπορούσαν ενδεχομένως να αντικαταστήσουν τον Alexander-Arnold είναι οι νεαροί Calvin Ramsay και Conor Bradley. Ο πρώτος, ωστόσο, έχει μετακινηθεί ως δανεικός για μια σεζόν στην Preston North End και παρόλο που ο Bradley απολάμβανε μια λαμπρή σεζόν με την Boltonτης στην League One, είναι μόλις 19 ετών και επομένως είναι απίθανο να είναι έτοιμος να γίνει η πρώτη επιλογή στα δεξιά της άμυνας.

Η απόκτηση ενός παίκτη με την εμπειρία και την ποιότητα του Walker θα ήταν μια ενδιαφέρουσα περίπτωση, αλλά με αυτόν τον παίκτη αυτή τη στιγμή είναι μια συμφωνία που δεν μπορούμε να δούμε να συμβαίνει, καθώς είναι σε εξέλιξη και οι μεταγραφές στη Manchester city .

Η περαιτέρω ενίσχυση της μεσαίας γραμμής μετά την μετεγγραφή του Alexis Mac Allister θα πρέπει να είναι η προτεραιότητά των Reds, αλλά το να έρθει ένα νέο δεξί μπακ πίσω στον σύλλογο θα είχε επίσης πολύ νόημα αυτό το καλοκαίρι.

Charlie Adam σε Klopp: «Πάρτε Kyle Walker για αντι-Trent»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com