Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σε νέο ρόλο με τους νέους παίκτες στην Liverpool ο John Barnes

Σε νέο ρόλο με τους νέους παίκτες στην Liverpool ο John Barnes

Τον Νοέμβριο ο John Barnnes επέστρεψε στο Liverpool ως επίσημος πρεσβευτής, με τον νέο του ρόλο να τον βλέπει επίσης να συνεργάζεται με νεαρούς παίκτες.

Η σχέση του Barnes με τη Liverpool είναι διαχρονικά λαμπερή και αντιμετωπίστηκε θετικά πέρυσι, όταν ο σύλλογος ανακοίνωσε τον διορισμό του ως πρεσβευτή.

«Είναι φανταστική τιμή για μένα να γίνω πρεσβευτής αυτού του μεγάλου συλλόγου και ό,τι αντιπροσωπεύει», είχε πει τότε ο John Barnes. «Μου άρεσε να εκπροσωπώ την LFC ως παίκτης και απολαμβάνω την προοπτική να φορέσω το αγαπημένο έμβλημα του Liverbird στο στήθος μου ξανά, αν και με κοστούμι αυτή τη φορά».

Ο ρόλος του αναμενόταν να είναι σύμφωνος με άλλους πρεσβευτές της Liverpool, να παρευρίσκεται σε εκδηλώσεις του συλλόγου και να αλληλεπιδρά με οπαδούς, συμπεριλαμβανομένων των περιοδειών.

Αλλά σε μια συνέντευξη στην Athletic, ο διευθυντής της ακαδημίας Alex Inglethorpe αποκάλυψε ότι ο Barnes έχει επίσης παρακολουθήσει ad-hoc Σχολές, για τις «τάξεις» των νέων. «Είναι υπέροχο που αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να προσφέρουν κάτι ξανά στον Σύλλογο» είπε ο Inglethorpe.

Ο Barnes δεν είναι ο μόνος πρώην παίκτης που εργάζεται στην ακαδημία, με τους Rob Jones, Steve McManaman και Michael Thomas να έχουν επίσης ρόλους. Αλλά η συμβολή του 59χρονου θα είναι ανεκτίμητη, ως ένας από τους καλύτερους παίκτες της Liverpool και μέρος της επιτυχημένης εποχής του συλλόγου στα τέλη της δεκαετίας του 1980.

Έχει εργαστεί στο παρελθόν ως προπονητής, με θητείες επικεφαλής της Celtic, της εθνικής Τζαμάικα και πιο πρόσφατα της Τranmere Rovers. Είναι υπέροχο να βλέπεις την εμπειρία του να χρησιμοποιείται ως μέρος της επόμενης γενιάς της Liverpool και ο Inglethorpe θα πρέπει να επαινεθεί για τον ρόλο του στην αναμόρφωση της ακαδημίας, προσθέτοντας πρόσωπα θρύλους της Ομάδας, που μπορούν να εμπνεύσουν τους νέους παίκτες.

Σε νέο ρόλο με τους νέους παίκτες στην Liverpool ο John Barnes
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com