Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Όταν ο Klopp και ο Schmadtke αναμετρήθηκαν στον αγωνιστικό χώρο

Όταν ο Klopp και ο Schmadtke αναμετρήθηκαν στον αγωνιστικό χώρο

Ο Jurgen Klopp σε ηλικία 19 ετών, πέρασε από δοκιμαστικό ως επιθετικός στην Fortuna Düsseldorf, σε μια ομάδα όπου ο σημερινός αθλητικός διευθυντής της Liverpool Jorg Schmadtke αγωνιζόταν ως βασικός τερματοφύλακας.

«Ήμουν μόλις 19 ετών, ένα νεαρό αγόρι, με λεπτά κόκκαλα και μακριά μαλλιά», δήλωσε ο Klopp σε μια συνέντευξη στην γερμανική εφημερίδα WAZ, νωρίτερα φέτος.

«Ο Jorg ήταν τερματοφύλακας. Ένα πραγματικά μεγάλο όνομα, εκείνη την εποχή, για την Fortuna Düsseldorf. Τι μπορώ να πω; Ήμουν ολική αποτυχία. Ο Jorg μάλλον το έχει μέσα του μέχρι και σήμερα. Σε όλες τις ομάδες από τις οποίες πέρασε δεν μου έκανε ποτέ πρόταση να γίνω προπονητής».

Ο Γερμανός προπονητής αυτοσαρκαζόταν πάντοτε για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες λέγοντας πολύ συχνά: «Είχα πόδια της τέταρτης κατηγορίας και κεφάλι της πρώτης κατηγορίας».

Ο Schmadtke, αν και τερματοφύλακας, ήταν γνωστός για την εκκεντρικότητά του και την ικανότητά του με την μπάλα στα πόδια. Του δόθηκε μάλιστα η ευκαιρία να παίξει και στην επίθεση, σε μια παράξενη αναμέτρηση μεταξύ της Freiburg και της Dortmund, το 1996.

Έξι χρόνια μετά από την άσχημη εμπειρία στην Fortuna και ενώ ο Klopp αγωνιζόταν πλέον στη θέση του σέντερ μπακ στη Mainz 05 και ο Schmadtke βρισκόταν στην τελευταία του σεζόν με τη ομάδα του Düsseldorf, τέθηκαν αντιμέτωποι σε μια αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων για την Bundesliga 2.

Στις 26 Ιουλίου του 1992, έλαβε χώρα η μοναδική αναμέτρηση τους στον αγωνιστικό χώρο, με την Mainz 05 του Klopp να αγωνίζεται εκτός έδρας και μάλιστα να πετυχαίνει ένα σπουδαίο διπλό με τελικό σκορ 1-2. Ο προπονητής της Liverpool έγινε αλλαγή στο 79ο λεπτό και στο αμέσως επόμενο λεπτό η ομάδα του πέτυχε το νικητήριο γκολ με τον Fabrizio Hayer.

Όταν ο Klopp και ο Schmadtke αναμετρήθηκαν στον αγωνιστικό χώρο
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com