Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τέσσερα χρόνια αποκλεισμό στον οπαδό της Utd για την φανέλα ντροπή

Τέσσερα χρόνια αποκλεισμό στον οπαδό της Utd για την φανέλα ντροπή

Ο οπαδός της Μanchester Utd James White, ομολόγησε την ενοχή του ότι φόρεσε μια άθλια φανέλα που χλεύαζε την τραγωδία του Hillsborough στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας αυτόν τον μήνα.

Ο 33χρονος παρευρέθηκε στο Δικαστήριο του Willesden Magistrate Court το πρωί της Δευτέρας, αφού συνελήφθη στον τελικό μεταξύ της Man United και της Man City. Η φωτογραφία της φανέλας του White με τον αριθμό 97 και τις λέξεις «όχι αρκετοί» τυπωμένες στην πλάτη, κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προτού συλληφθεί από αστυνομικούς.

Ο White ομολόγησε την ενοχή του για την εμφάνιση απειλητικής ή υβριστικής γραφής που πιθανόν να προκαλέσει παρενόχληση, συναγερμό ή αγωνία και σύμφωνα με το Sky News, εθεάθη να «γελάει» καθώς καταδικάστηκε. Του επεβλήθη αποκλεισμός από παρακολούθηση όλων των ποδοσφαιρικών αγώνων για τέσσερα χρόνια και πρόστιμο 1.000 λιρών, καθώς επίσης να πληρώσει 485 £ για δικαστικά έξοδα.

Ο White εξηγήθηκε ότι είχε «πολλές» προηγούμενες καταδίκες, αν και καμία από αυτές δεν είχε σχέση με το ποδόσφαιρο, αλλά η υπεράσπισή του είπε στο δικαστήριο ότι «λυπάται βαθιά» για τις ενέργειές του στο Wembley.

Ο δικαστής της περιοχής Mark Jabbitt περιέγραψε το πουκάμισο ως «αποτρόπαιο μήνυμα», με τον αντίκτυπο του μηνύματός του «βαθύ και οδυνηρό». «Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς μια πιο…προσβλητική αναφορά στην καταστροφή του Hillsborough του 1989», είπε ο Japid τη Δευτέρα.

Η ετυμηγορία έρχεται λιγότερο από μία εβδομάδα αφότου ένας 25χρονος οπαδός της Tottenham Hotspur έλαβε αποκλεισμό τριών ετών, αφότου κορόιδεψε το Hillsborough με προσβλητικές χειρονομίες στο Anfield τον Απρίλιο.

Τέσσερα χρόνια αποκλεισμό στον οπαδό της Utd για την φανέλα ντροπή
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com