Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Και η West Ham στο παιχνίδι απόκτησης του Fabio Carvalho

Και η West Ham στο παιχνίδι απόκτησης του Fabio Carvalho

Η West Ham είναι η τελευταία ομάδα που συνδέεται με την απόκτηση του νεαρού παίκτη της Liverpool Fabio Carvalho, με την ομάδα του Λονδίνου να φέρεται να καταθέτει πρόταση δανεισμού.

Ο Carvalho, ο οποίος υπέγραψε στη Liverpool από τη Fulham μόλις πριν από 12 μήνες μετά από παρατεταμένη αναζήτηση από τον σύλλογο, ξεκίνησε μόλις σε τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος, κανένα από τα οποία οι»Reds δεν κέρδισαν, κατά τη διάρκεια της πρώτης του σεζόν.

Και ενώ ο Jurgen Klopp ισχυρίστηκε κάπως περίεργα ότι «κανένας παίκτης δεν με έχει εντυπωσιάσει περισσότερο από τον Fabio» στο τέλος της σεζόν, ο 20χρονος μοιάζει σχεδόν βέβαιο ότι θα αποχωρήσει είτε ως δανεικός είτε μόνιμα.

Ο ίδιος ο παίκτης προκάλεσε πρόσφατα την τύχη του με μια μάλλον αιχμηρή απάντηση στο Instagram, λέγοντας ότι η προπόνηση είναι «το μόνο που κάνω τώρα» και ότι ένα νέο σπίτι έρχεται «σύντομα».

Η Burnley έχει συνδεθεί στο παρελθόν και η RB Leipzig φέρεται να είχε απορριφθεί προσφορά ύψους 12 εκατομμυρίων ευρώ νωρίτερα αυτό το μήνα.
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο David Lynch μιλώντας στο Redmen TV, οι συζητήσεις για το μέλλον του Carvalho συνεχίζονται και ότι πολύ σύντομα μπορεί να υπάρξει ενημέρωση.

Ο Lynch εξηγεί ότι η Liverpool ήταν αρχικά σταθερή στο ότι ένας δανεισμός θα ήταν η μόνη πιθανότητα για τον Carvalho αυτό το καλοκαίρι, αλλά με τις συζητήσεις με τη Leipzig να συνεχίζονται, αυτό θα μπορούσε να αλλάξει.

«Υπάρχει μια ευκαιρία για κάποιου είδους συμβιβασμό», λέει ο Lynch. «Είτε πρόκειται για δανεισμό με οψιόν αγοράς είτε για μόνιμη μεταγραφή με επαναγορά, θα πρέπει να το δούμε».

Ένας δανεισμός στη West Ham θα είχε σίγουρα καλές προοπτικές, στο Λονδίνο για τον παίκτη, αλλά θα πρέπει να έχει καλό χρόνο συμμετοχής.

Μιλώντας νωρίτερα φέτος, ο Carvalho μίλησε για τους αγώνες του στη Liverpool, λέγοντας «Ήταν μια ενδιαφέρουσα σεζόν, και έμαθα πολλά από αυτήν. Προφανώς θα ήθελα να έχω περισσότερα λεπτά συμμετοχής στον σύλλογο – αλλά νομίζω ότι αποκόμισα πολλά πολύτιμα μαθήματα που θα με βοηθήσουν να βελτιωθώ στο μέλλον».

Ερωτηθείς για το μεγαλύτερο μάθημα που έχει πάρει μέχρι στιγμής στη Liverpool, ο Carvalho απάντησε: «Υπομονή… και τη σημασία του να εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες σου. Σε έναν σύλλογο όπως η Liverpool, πρέπει να είσαι έτοιμος να βγεις μπροστά και να σε υπολογίζουν όταν σε επιλέξουν».

Και η West Ham στο παιχνίδι απόκτησης του Fabio Carvalho
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com