Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Συνδέουν την Liverpool με τον Alan Varela τα ΜΜΕ στην Αργεντινή

Συνδέουν την Liverpool με τον Alan Varela τα ΜΜΕ στην Αργεντινή

Υπάρχει ένα νέο όνομα στη λίστα για τους μέσους που συνδέονται με την Liverpool, με τον Allan Varela της Boca Juniors να είναι ο πιο πρόσφατος.

Ο Varela είναι ένας 21χρονος Αργεντινός αμυντικός χαφ, βασικός παίκτης της Boca στην τέταρτη σεζόν του ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Ένας ιστότοπος της Boca αναφέρει ότι η Liverpool είχε σκάουτερ για να παρακολουθήσουν τον Varella στον πρόσφατο αγώνα της στο La Bombonera εναντίον της Tigre. Λέγεται επίσης ότι η Liverpool είχε στείλει σκάουτερ στον Varela τον Μάρτιο, με τον παίκτη να ενδιαφέρει πέντε συλλόγους, συμπεριλαμβανομένων της Barcelona και της Νewcastle. Υποστηρίζεται ότι ο Varela έχει ρήτρα αποδέσμευσης 15 εκατομμυρίων δολαρίων (11,7 εκατομμύρια £). Αυτό που κάνει τον Varela και τους ενδιαφέροντες να είναι υποστηρικτές του, είναιπως έχουν επισημάνει την αγορά της Νότιας Αμερικής ως μια περιοχή που οι Reds θα έπρεπε να δραστηριοποιούνται, με ένα παράδειγμα να είναι ο Alexis Mac Allister.

Η Brighton πλήρωσε στην Argentinos Juniors 6,9 εκατομμύρια λίρες το 2019, πριν τον στείλει δανεικό στην Boca Juniors για μια σεζόν. Οι Γλάροι υπέγραψαν επίσης τον Moises Caicedo, από την Independiente del Valle του Εκουαδόρ, για μόλις 5 εκατομμύρια λίρες. Η μεταγραφή του Julian Alvares στην Μanchester City είναι ένα άλλο παράδειγμα, που υπογράφηκε για 14,1 εκατομμύρια λίρες.

Η μεταγραφή ενός παίκτη όπως ο Varela για μια σχετικά χαμηλή αμοιβή, και στη συνέχεια ο δανεισμός του πίσω στην Boca Juniors για να εξελιχθεί για άλλη μια σεζόν, θα μπορούσε κάλλιστα να αποδειχθεί σχετικά χαμηλό ρίσκο, με υψηλές πιθανότητες απόδοσης.

Για έναν σύλλογο όπως η Liverpool, θα μπορούσε να ανοίξει μια νέα πηγή ταλέντων στη Νότια Αμερική, εφόσον οι παίκτες που ανιχνεύονται είναι αρκετά καλοί για να καταλάβουν μία από αυτές τις πολύτιμες θέσεις στην ομάδα.

Ο κύριος τομέας εστίασης της Liverpool είναι τα χαφ για αυτό το καλοκαίρι. Η σύντομη λίστα με τους υποψήφιους στόχους είναι οι Khephren Thuram, Manu Kone, Gabri Veiga, Ryan Gravenberch και Romeo Lavia. Όλοι αυτοί οι παίκτες είναι τώρα με τις Εθνικές τους ομάδες, οπότε μην περιμένουμε να επιβεβαιωθεί άμεσα οποιαδήποτε νέα μετεγγραφή.

Συνδέουν την Liverpool με τον Alan Varela τα ΜΜΕ στην Αργεντινή
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com