Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Όλα δείχνουν πιθανή πώληση του Benjamin Pavard από την Bayern

Όλα δείχνουν πιθανή πώληση του Benjamin Pavard από την Bayern

Δημοσιεύματα γερμανικών μέσων ενημέρωσης επιβεβαιώνουν ότι η Bayern θέλει να πουλήσει τον Benjamin Pavard και η τιμή που ζητάει έχει οριστεί.

Σύμφωνα με την Bild, ο Γάλλος διεθνής ενημέρωσε την Bayern πριν από την τελευταία αγωνιστική ότι θέλει να φύγει το καλοκαίρι. Το μέσο υποστηρίζει ότι η Liverpool είναι μεταξύ των συλλόγων που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του αμυντικού των Βαυαρών, του οποίου το τρέχον συμβόλαιο με την Allianz λήγει τον επόμενο χρόνο.

Η ειδησεογραφική πηγή «γνωρίζει» ότι η Bayern είναι έτοιμη να πουλήσει τον 27χρονο έναντι 32 εκατ. ευρώ (27,4 εκατ. στερλίνες). Έτσι, οι Merseysiders και άλλοι μνηστήρες θα πρέπει να πληρώσουν το τίμημα για να εξασφαλίσουν την υπογραφή του.

Μια άλλη γερμανική πηγή, η Abendzeitung München, αποκάλυψε σήμερα ότι οι πρωταθλητές της Bundesliga είναι έτοιμοι να «απολύσουν γρήγορα» τον Pavard κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Η AZ αναφέρει μια ελαφρώς διαφορετική αποτίμηση των 30 εκατ. ευρώ και υποστηρίζει επίσης ότι η Liverpool είναι ένας από τους πιθανούς προορισμούς για το αστέρι του Παγκοσμίου Κυπέλλου (2018).

Τη σεζόν 2021/22, οι παίκτες του Jurgen Klopp δέχθηκαν μόλις 26 γκολ στην Premier League. Ωστόσο, την περασμένη σεζόν δέχτηκαν 47 γκολ.
Ο πρώην προπονητής της Borussia Dortmund πρέπει να ενισχύσει σημαντικά την άμυνα με την τοποθέτηση ενός κεντρικού αμυντικού και ενός δεξιού μπακ.
Οι κεντρικοί αμυντικοί ήταν ασταθείς και οι Reds χρειάζονται επειγόντως κάποιον να καλύψει το ρόλο του δεξιού αμυντικού για τον Trent που γύρισε σε αμυντικό μέσο την περασμένη σεζόν. Πρόσφατα δόθηκε δανεικός ο Calvin Ramsay στην Preston.

Ο Benjamin Pavard έχει αποδείξει τις ικανότητές του τόσο ως κεντρικός αμυντικός όσο και ως δεξιός μπακ. Πρόκειται για ένα διακεκριμένο αστέρι στα χρόνια της ακμής του με πολύ χαμηλή τιμή 27,4 εκατ. λίρες δεδομένης της σημερινής διογκωμένης αγοράς.

Ως εκ τούτου, η Liverpool πρέπει να αποδεχτεί την τιμή των 27,4 εκατ. λιρών που ζητάει η Γερμανική ομάδα, για να κινηθεί και να εξασφαλίσει γρήγορα την υπογραφή του αυτό το καλοκαίρι.

Όλα δείχνουν πιθανή πώληση του Benjamin Pavard από την Bayern
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com