Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αρχίζει να παίρνει την τελική της μορφή ή Anfield Road Stand

Αρχίζει να παίρνει την τελική της μορφή ή Anfield Road Stand

Η Anfield Road Stand αρχίζει όλο και περισσότερο να παίρνει την τελική της μορφή κάθε εβδομάδα που περνάει, με τις εργασίες ωστόσο να συνεχίζονται.

Αφότου το έμβλημα της Liverpool τοποθετήθηκε στο πλάι της εξέδρας, ένα γιγάντιο Liver Bird στέκεται τώρα περήφανα πάνω από το Stanley Park.

Παρόμοιο με αυτό της κεντρικής κερκίδας, το νέο σήμα βρίσκεται στην πλευρά του γηπέδου από την Kemlyn Road και σας δίνει μια πραγματική ιδέα για το πώς θα μοιάζει το έργο όταν ολοκληρωθεί.

Εκτός από το έμβλημα, ηλιακοί συλλέκτες έχουν επίσης εγκατασταθεί στην οροφή. Όλα αυτά είναι τώρα στη θέση τους, συμβάλλοντας στο να γίνει το γήπεδο πιο φιλικό προς το περιβάλλον.

Οι εργασίες κατεδάφισης στο εσωτερικό του γηπέδου έχουν πλέον ολοκληρωθεί, πράγμα που σημαίνει ότι ο αγωνιστικός χώρος μπορεί να καθαριστεί εγκαίρως για τη μετατόπιση του χλοοτάπητα την επόμενη εβδομάδα. Η τοποθέτηση της επένδυσης της εξέδρας έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, ενώ, ίσως το πιο συναρπαστικό, τα καθίσματα τοποθετούνται στο άνω διάζωμα με ταχύτερο ρυθμό.

Αυτές οι θέσεις θα συμβάλουν στο να μαζευτούν επιπλέον 7.000 φίλαθλοι στο Anfield την επόμενη σεζόν. Η χωρητικότητα του γηπέδου θα ανέλθει σε 61.015, με την πλευρά της οδού Anfield να χωράει 15.967 από αυτούς τους οπαδούς. Πρόσφατα προστέθηκαν τουρνικέ στις εισόδους και το παλιό άνω διάζωμα έχει πλέον αφαιρεθεί πλήρως. Η ανακαίνιση, την οποία επιβλέπει η The Buckingham Group, είναι προγραμματισμένη να ολοκληρωθεί για τη έναρξη της νέα σεζόν.

Η Liverpool ζήτησε να παίξει το πρώτο της παιχνίδι, την Chelsea , εκτός έδρας, προκειμένου να δοθεί όσο το δυνατόν περισσότερος χρόνος για την ολοκλήρωση των εργασιών. Η Anfield Road Stand αρχίζει όλο και περισσότερο να περνει την τελική της μορφή κάθε εβδομάδα που περνάει. Αφού το έμβλημα της Liverpool τοποθετήθηκε στο πλάι της εξέδρας, ένα γιγάντιο Liver Bird στέκεται τώρα περήφανα πάνω από το Stanley Park. Παρόμοιο με αυτό της κεντρικής κερκίδας, το νέο σήμα βρίσκεται στην πλευρά του γηπέδου από την Kemlyn Road και σας δίνει μια πραγματική ιδέα για το πώς θα μοιάζει το έργο όταν ολοκληρωθεί.

Εκτός από το έμβλημα, ηλιακοί συλλέκτες έχουν επίσης εγκατασταθεί στην οροφή. Όλα αυτά είναι τώρα στη θέση τους, συμβάλλοντας στο να γίνει το γήπεδο πιο φιλικό προς το περιβάλλον. Οι εργασίες κατεδάφισης στο εσωτερικό του γηπέδου έχουν πλέον ολοκληρωθεί, πράγμα που σημαίνει ότι ο αγωνιστικός χώρος μπορεί να καθαριστεί εγκαίρως για τη μετατόπιση του χλοοτάπητα την επόμενη εβδομάδα. Η τοποθέτηση της επένδυσης της εξέδρας έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, ενώ, ίσως το πιο συναρπαστικό, τα καθίσματα τοποθετούνται στο άνω διάζωμα με ταχύτερο ρυθμό. Αυτές οι θέσεις θα συμβάλουν στο να μαζευτούν επιπλέον 7.000 φίλαθλοι στο Anfield την επόμενη σεζόν. Η

χωρητικότητα του γηπέδου θα ανέλθει σε 61.015, με την πλευρά της οδού Anfield να χωράει 15.967 από αυτούς τους οπαδούς. Πρόσφατα προστέθηκαν τουρνικέ στις εισόδους και το παλιό άνω διάζωμα έχει πλέον αφαιρεθεί πλήρως. Η ανακαίνιση, την οποία επιβλέπει η The Buckingham Group, είναι προγραμματισμένη να ολοκληρωθεί για τη έναρξη της νέα σεζόν.

Η Liverpool ζήτησε να παίξει το πρώτο της παιχνίδι, την Chelsea , εκτός έδρας, προκειμένου να δοθεί όσο το δυνατόν περισσότερος χρόνος για την ολοκλήρωση των εργασιών.

Προχωρούν οι εργασίες στο Anfield.
Προχωρούν οι εργασίες στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com