Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Προτείνει» James Maddison και Βruno Guimaraes στη Liverpool o Glen Johnson

«Προτείνει» James Maddison και Βruno Guimaraes στη Liverpool o Glen Johnson

Ο Glen Johnson έχει προειδοποιήσει για μια κίνηση για τον κεντρικό της Newcastle United Bruno Guimaraes, αλλά και τον James Maddison, αυτό το καλοκαίρι.

Οι αναφορές συνδέουν τη Liverpool με μια κίνηση για τον Guimaraes, ο οποίος έχει αναδειχθεί ως ένας από τους καλύτερους μέσους της Premier League από τότε που έφτασε τον Ιανουάριο του περασμένου έτους.

Αφού έκανε το όνομά του στη Lyon, ο Βραζιλιάνος εντάχθηκε στη Νewcastle εν μέσω μιας μάχης για τον υποβιβασμό, βοηθώντας τον σύλλογο να μείνει στην κατηγορία πριν εξασφαλίσει το ποδόσφαιρο του Champions League σε βάρος της Liverpool την περασμένη σεζόν. Ο Alexis Mac Allister έχει ήδη υπογράψει ως το πρώτο όνομα της ανασυγκρότησης της μεσαίας γραμμής του Jurgen Klopp, και ο Guimaraes θα ήταν αναμφισβήτητα μια άλλη εξαιρετική προσθήκη.

Ωστόσο, ο πρώην σταρ των Reds, Johnson, τόνισε το καθεστώς των Magpies στο Champions League ως πιθανό εμπόδιο για να δελεάσει τον 25χρονο.

Μιλώντας στην Betfred, ο πρώην αμυντικός παραδέχτηκε ότι η έλξη της Liverpool ίσως είναι πρωταρχικός παράγοντας, αλλά το να δελεάσει τον Guimaraes από το Saint James’ Park με τη Νewcastle να κερδίζει ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο για πρώτη φορά μετά από μια δεκαετία θα ήταν δύσκολο.

«Αν παίζεις για τη Νewcastle στο champions League, τότε είναι δύσκολο να τα παρατήσεις», είπε ο Johnson.

«Δεν ξέρω αν βλέπει τον εαυτό του στη Νewcastle μακροπρόθεσμα, αλλά κάθε φορά που ένας σύλλογος όπως η Liverpool έρχεται για σένα, τότε θα τραβήξει πάντα την προσοχή σου. «Ωστόσο, όσον αφορά μια μετακόμιση αυτό το καλοκαίρι, όλοι οι καλύτεροι παίκτες θέλουν να παίξουν στο Champions League, οπότε μπορεί να θέλει να μείνει στη Νewcastle για αυτόν τον λόγο. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η Liverpool θα τον κυνηγήσει γιατί είναι η Liverpool και θα επιστρέψουν οι ίδιοι στο Champions League αργά ή γρήγορα».

Ο Johnson πιστεύει επίσης ότι ένας στόχος της Νewcstle, ο James Maddison μπορεί να παίξει για τη Liverpool την επόμενη σεζόν. Η ομάδα του Eddie Howe φέρεται να διεκδικεί μαζί με την Tottenham για την απόκτηση του μέσου της Leicester City.

Η Νewcastle απέτυχε σε δύο προσεγγίσεις για τον 26χρονο το περασμένο καλοκαίρι, με την υψηλότερη προσφορά να είναι περίπου 45 εκατομμύρια λίρες. Παρά τον υποβιβασμό με τους Αλεπούδες, η «μετοχή» του Maddison παραμένει «υψηλή» μετά από μια καλή σεζόν.

Τα 10 γκολ και 9 ασίστ για μια ομάδα που αγωνίζεται καθιστά αναπόφευκτη την επιστροφή στην Premier League, και ο Johnson προέτρεψε τη Liverpool να εξετάσει μια πιθανή απόπειρα απόκτησής του για να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή της.

O James Maddisom.
O James Maddisom.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com