Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Alexander- Arnold: «Φαίνεται σαν να είναι η φυσική μου θέση»

Alexander- Arnold: «Φαίνεται σαν να είναι η φυσική μου θέση»

Όταν οι παίκτες της Εθνικής Αγγλίας έκαναν την είσοδο τους, την Παρασκευή το βράδυ, στο Ta’ Qali στη Μάλτα, αρκετοί θεατές έτριβαν τα μάτια τους με δυσπιστία βλέποντας τον Trent Alexander-Arnold να φορά τη φανέλα με το Νο 10 στην πλάτη.

Πρωτοφανές; Όχι..

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Gareth Southgate πειραματίστηκε με τη θέση του Arnold. Ο παίκτης της Liverpool είχε ξαναπαίξει στο κέντρο της Εθνικής Αγγλίας τον Σεπτέμβριο του 2021 εναντίον της Andora αν και όχι με τα ίδια αποτελέσματα.

Στο Ta’ Qali όμως οι οπαδοί των Άγγλων είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν όχι μόνο το passing game του Arnold αλλά και το θαυμάσιο τέρμα που πέτυχε στην νίκη ρουτίνας με 4-0 εναντίον της Μάλτας.

«Δεν έχω παίξει πολλές φορές σε αυτή τη θέση, αλλά νιώθω άνετα εδώ.» είπε στο τέλος του αγώνα ο παίκτης στο Channel 4, όταν ρωτήθηκε για το μέλλον που θα μπορούσε να έχει στο κέντρο της Εθνικής Αγγλίας.

«Μου φαίνεται φυσικό, αυτό θα πω.» συνέχισε. «Είναι μια θέση στην οποία μπορώ να δω τον εαυτό μου να παίζει. Και θέλω να εξασφαλίσω ότι θα συνεχίσω να εμφανίζομαι στην αποστολή της ομάδας, οπότε αυτό ήταν ένα καλό θεμέλιο για να στηριχτώ.»

«Ο αντίστοιχος ρόλος που μου έχει ανατεθεί στη Liverpool είναι μια νέα λεωφόρος. Και παρόλο που είναι νωρίς, είναι σημαντικό να αρπάζω την ευκαιρία όποτε μου έρχεται.» ολοκλήρωσε.

Alexander- Arnold: «Φαίνεται σαν να είναι η φυσική μου θέση»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com