Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Townsend: «Πραγματικά είναι παγκόσμιας κλάσης ο Alexander-Arnold»

Townsend: «Πραγματικά είναι παγκόσμιας κλάσης ο Alexander-Arnold»

Ο Andros Townsend έμεινε πραγματικά έκπληκτος από τον ρόλο που ανατέθηκε στον Trent Alexander-Arnold στην Εθνική Αγγλίας, την Παρασκευή το βράδυ εναντίον της Μάλτας και ειδικά με την απίστευτη πάσα που έβγαλε στον Bukayo Saka για το πρώτο τέρμα της Εθνικής.

Ο Townsend μιλούσε στο Channel 4 καθώς οι Άγγλοι πετύχαιναν μια άνετη νίκη με 4-0 εναντίον της Μάλτας και δεν του έμεινε καμία αμφιβολία ότι ο σταρ του show ήταν ο αμυντικός των Κόκκινων.

Ο Alexander- Arnold πήρε την ευκαιρία να ξεκινήσει στο κέντρο της ομάδας του και δεν την άφησε ανεκμετάλλευτη καθώς πέτυχε και ένα εκπληκτικό τέρμα- το δεύτερο του στην Εθνική, με σουτ λίγο έξω από τη μικρή περιοχή.

Ειδικά για την πάσα που έβγαλε στον Saka, o Townsend δεν μπορούσε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του λέγοντας «Ναι..αυτό ακριβώς χρειάζεται η Εθνική. Ειλικρινά αυτή η πάσα είναι παγκόσμιας κλάσης. Απίστευτη. Και μετά ο Saka κάνει αυτό που κάνει καλύτερα, βγάζει τη μπάλα στον Harry Kane που περιμένει απλώς να τη στείλει στα δίχτυα.»

«Αυτό το τέρμα όμως έχει να κάνει αποκλειστικά με τον Trent Alexander- Arnold. Η διορατικότητα του, η ποιότητα να βγάλει την μπαλιά τέλεια μπροστά στην διαδρομή του Saka. Πραγματικά έδειξε στοιχεία παγκόσμιας κλάσης εκεί.»

Φυσικά θα υπάρξουν και κάποιοι που θα αμφισβητήσουν την κλάση του Alexander- Arnold δεδομένης της ποιότητας του αντιπάλου αλλά λίγοι είναι οι αμυντικοί που θα μπορούσαν να προβλέψουν την πάσα του παίκτη και ακόμα πιο λίγοι οι τερματοφύλακες που θα μπορούσαν να αποκρούσουν και να σώσουν την εστία τους από το δυνατό σουτ που εξαπέλυσε και πέτυχε το τέρμα του.

Φαίνεται δε τελικά ότι ο νέος του ρόλος στη Liverpool αναδεικνύει τα καλύτερα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού του και είναι θαυμάσιο για τον ίδιο που κατάφερε να μεταφέρει το φορμάρισμα του στο κέντρο του γηπέδου και σε διεθνές επίπεδο.

Townsend Πραγματικά είναι παγκόσμιας κλάσης ο Alexander-Arnold
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com