Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gakpo: «Μου ταιριάζει ο ρόλος του striker»

Gakpo: «Μου ταιριάζει ο ρόλος του striker»

Για τον ρόλο του στο κέντρο της επίθεσης στη Liverpool μίλησε ο Cody Gakpo σε Ολλανδικά μέσα ενημέρωσης, ενόψει του αυριανού αγώνα εναντίον της Κροατίας για την τελική φάση του Nations League.

Ο άσος των Reds ρωτήθηκε για την θέση του στην ομάδα:

“ Τώρα που παίζω σε αυτή τη θέση στη Liverpool νομίζω ότι είναι μια ωραία θέση. Έχω πειστεί ότι το να είμαι striker μου ταιριάζει. ”

“ Ο Guus Hiddink ήταν ο πρώτος που το είπε. Πέρασε λίγο στην PSV, με είδε να παίζω και είπε: «Πρέπει να γίνεις επιθετικός ή ψεύτικο εννιάρι. Τότε δεν ήθελα να το πιστέψω. ”

“ Και έπειτα όταν ο Roger Schmidt είπε το ίδιο αργότερα στην PSV όταν ήταν προπονητής, ήμουν ακόμη πιο πεισματάρης. Ένιωθα καλά στην αριστερή πλευρά. ”

“ Αλλά στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο ήμουν ήδη πιο κεντρικά στο γήπεδο και στη Liverpool είμαι μόνιμα τους τελευταίους έξι μήνες. Ήταν καλό. Είμαι ενθουσιασμένος τώρα που θα γίνω καλύτερος στη θέση στο εγγύς μέλλον, τόσο για τον σύλλογο όσο και για την εθνική ομάδα. ”

“ Ήταν μια δύσκολη περίοδος όταν ήρθα στην ομάδα. Ο Klopp μου είπε αυτό που ήθελε από εμένα. Στην αρχή, φυσικά, χρειάστηκε να συνηθίσω, αλλά μου άρεσε να παίζω σε αυτή τη θέση τους τελευταίους μήνες. ”

Ο Cody Gakpo διαμορφώνει το 3-0 κόντρα στην Manchester United.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com