Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jota: «Να γράψουμε ξανά ιστορία τη νέα σεζόν»

Jota: «Να γράψουμε ξανά ιστορία τη νέα σεζόν»

Ο Diogo Jota μιλώντας στην ιστοσελίδα του συλλόγου έθεσε τον στόχο ενόψει της νέας σεζόν, που δεν είναι φυσικά άλλος από την επιστροφή στις επιτυχίες και στους τίτλους.

Ο Πορτογάλος διεθνής έχει κερδίσει το FA Cup, το Carabao Cup και το Community Shield με τη Liverpool, στοχεύοντας πλέον να προσθέσει σε αυτά την Premier League και το Europa League.

Ενόψει της νέας σεζόν είχε να πει:

“ Αισθάνομαι ότι έχω φτάσει σε ένα επίπεδο που μου επιτρέπει να κοιτάξω πίσω και να συνειδητοποιήσω ότι ολοκλήρωσα ένα υπέροχο ταξίδι για να φτάσω εδώ και θα πρέπει να είμαι περήφανος για το πού βρίσκομαι. ”

“ Τώρα είναι για εμάς να δημιουργήσουμε νέα ιστορία από την επόμενη σεζόν. Έχω πάντα κίνητρο να κάνω το καλύτερο δυνατό και ως παίκτης της Liverpool αυτό έρχεται με μεγάλη ευθύνη. ”

“ Είμαστε ένας σύλλογος που πρέπει να παλέψει για τίτλους και την επόμενη σεζόν έχουμε μια τέλεια ευκαιρία να το κάνουμε. ”

Για τον κόσμο των Reds πρόσθεσε:

“ Η υποστήριξη των φιλάθλων στην ομάδα είναι μόνιμη και αν έχουν κάτι να πουν θα είναι μετά το παιχνίδι και όχι κατά τη διάρκεια του. Κατά τη διάρκεια των αγώνων προσπαθούν πραγματικά να βοηθήσουν την ομάδα και να έχουν αντίκτυπο στο παιχνίδι. ”

“ Έχω παίξει στο Anfield ως αντίπαλος, οπότε ξέρω πόσο δύσκολο είναι να παίζεις εκεί. Αυτό το συναίσθημα έχουμε επίσης γιατί μπορούμε να δούμε σε πολλά παιχνίδια πόσο δύσκολο είναι για τους αντιπάλους να προσπαθήσουν να παραμείνουν το παιχνίδι ή να ξεπεράσουν όλα όσα μπορεί να συμβούν. ”

Ο Diogo Jota έκλεισε με γκολ τη σεζόν.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com