Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το liverpool.gr δήλωσε παρών στο black-tie dinner στο Anfield

Το liverpool.gr δήλωσε παρών στο black-tie dinner στο Anfield

Το Anfield φιλοξένησε την Παρασκευή 5 Μαΐου το καθιερωμένο black-tie dinner προς τιμή του δικτύου των Επίσημων Λεσχών Υποστηρικτών LFC (Official LFC Supporters Clubs network – OLSCs).

Περίπου 480 καλεσμένοι από 80 OLSCs, από κάθε γωνιά της γης, παρακολούθησαν την εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Carlsberg Dugout Bar στο Anfield.

Η εκδήλωση, η οποία έχει στόχο να αναδείξει τη δέσμευση του συλλόγου προς το δίκτυο OLSC σε όλο τον κόσμο, πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, μετά την επαναφορά της το 2022, ύστερα από τρία χρόνια αναβολής λόγω της πανδημίας του COVID-19.

Απαραίτητες προϋποθέσεις για να συμμετάσχει κάποιος στην εκδήλωση είναι η αγορά του σχετικού εισιτηρίου (φέτος ήταν στα 55 ευρώ), η αυστηρή τήρηση του ενδυματολογικού κώδικα (μαύρο κοστούμι, γραβάτα και επίσημα παπούτσια για άνδρες και επίσημη τουαλέτα για γυναίκες), καθώς και η αγορά εισιτηρίου για τον αγώνα της επόμενης μέρας (στην συγκεκριμένη περίπτωση ο αγώνας με την Brentford).

Το liverpool.gr δήλωσε παρών στο black-tie dinner στο Anfield

Είχα την τύχη να είμαι παρών, λόγω της διπλής μου ιδιότητας ως συντάκτης του liverpool.gr και μέλος της Παγκύπριας Λέσχης Φίλων Liverpool, μαζί με τον καλό φίλο και συνοπαδό Γιάννη Κασουλίδη. Παρών, επίσης στην εκδήλωση, έδωσαν και 40 περίπου φίλοι και συνοπαδοί από την Παγκύπρια Λέσχη Φίλων Liverpool, στο χώρο των οποίων καθίσαμε και εμείς.

Προσήλθαμε στο χώρο της εκδήλωσης γύρω στις 6:00 το απόγευμα. Μας υποδέχθηκε στην είσοδο το προσωπικό του Anfield, το οποίο ήταν ευγενέστατο και πολύ εξυπηρετικό. Στο κόκκινο χαλί, έξω από το Carlsberg Dugout Bar, μας ανέμενε ο φωτογράφος της ομάδας για τις απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες.

Επίσημοι καλεσμένοι ήταν ο θρύλος των Reds Luis Garcia, ο προπονητής της Liverpool FC Women Matt Beard και το αστέρι της γυναικείας ομάδας των Reds Taylor Hinds, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν με τους οπαδούς, υπόγραψαν αυτόγραφα και απάντησαν στις ερωτήσεις του κοινού.

Σε μια γωνιά της αίθουσας συναντήσαμε και τον θρύλο της ομάδας Alan Kennedy, με τον οποίο, επίσης φωτογραφηθήκαμε και ανταλλάξαμε απόψεις για την πορεία της αγαπημένης μας ομάδας.

Στο χώρο της εκδήλωσης τοποθετήθηκαν σε περίοπτη θέση τα τρία σημαντικά τρόπαια που κατέκτησε πρόσφατα η ομάδα (Champions League, Premier League, FA Cup), δίνοντας την ευκαιρία στους παρόντες να τα δουν από κοντά και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Επίσης, διοργανώθηκε λαχειοφόρος αγορά, με πλούσια δώρα, για την οικονομική ενίσχυση του LFC Foundation, μέσω της οποίας μαζεύτηκε το ποσό των 6.500 λιρών για σκοπούς χρηματοδότησης των αναγκών του φιλανθρωπικού ιδρύματος του συλλόγου.

Ο Drew Crisp, ανώτερος αντιπρόεδρος του ψηφιακού μάρκετινγκ στο σύλλογο, απευθυνόμενος στο κοινό δήλωσε: «Είναι μια γιορτή, αλλά είναι μια γιορτή όλων των υποστηρικτών μας από όλο τον κόσμο και πραγματοποιείται για να τους ευχαριστήσουμε για ό,τι κάνουν για τον σύλλογο».

Ο Luis Garcia πρόσθεσε: «Όπου κι αν πάμε έχουμε ένα καταπληκτικό καλωσόρισμα. Προσπαθούν να μας δείξουν την αγάπη που έχουν για την ομάδα, τον σύλλογο και τους παίκτες και αυτή η αγάπη που εισπράττουμε είναι μοναδική και απεριόριστη»

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του LFC Foundation, Matt Parish, τόνισε εμφαντικά: «Νομίζω ότι είναι ένα από τα μοναδικά στοιχεία αυτού του απίστευτου συλλόγου. Δεν έχει σημασία αν είσαι από τη Βοστώνη ή το Bootle (πόλη του Merseyside). Εάν είσαι οπαδός της Liverpool, είσαι μέλος της μεγάλης οικογένειας της Liverpool FC».

Το liverpool.gr δήλωσε παρών στο black-tie dinner στο Anfield
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com