Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Σε αναμονή για τον James Ward-Prowse η Liverpool»

«Σε αναμονή για τον James Ward-Prowse η Liverpool»

Η Liverpool είναι έτοιμη να παίξει το παιχνίδι της αναμονής για τον James Ward-Prowse της Southampton, σύμφωνα με το φρέσκο ρεπορτάζ της Mail Online.

Ο Ward-Prowse, 28 ετών, πρόκειται να αποχωρήσει από το St Mary’s αυτό το καλοκαίρι μετά τον υποβιβασμό του συλλόγου από την Premier League, αλλά οι υποψήφιοι αγοραστές έχουν μέχρι στιγμής απομακρυνθεί από την τιμή που ζητούν οι Saints (50.000.000 λίρες).

Η γενική αίσθηση είναι ότι ο σύλλογος της νότιας ακτής θα πρέπει να ρίξει την τιμή που ζητάει προς το τέλος της περιόδου, καθώς η Newcastle United και η West Ham παρακολουθούν τον παίκτη.

Ο Jurgen Klopp θέλει να προσθέσει έναν ακόμη μέσο έχοντας, ήδη αποκτήσει τον νικητή του Μουντιάλ Alexis Mac Allister από την Brighton.

Η Liverpool αποσύρθηκε από τη συμφωνία για τον Jude Bellingham που προσεχώς θα ανήκει στη Real Madrid και αποχαιρέτησε τους Alex Oxlade-Chamberlain, James Milner και Naby Keita στο τέλος των συμβολαίων τους.

Ο Mason Mount της Chelsea θα ήταν πολύ πιο ακριβός. Ο Άγγλος μέσος έχει συνδεθεί με τη Manchester United αν και είναι επίσης πιθανό ο νέος προπονητής των Μπλε, Mauricio Pochettino, να του ζητήσει να ολοκληρώσει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του στο Stamford Bridge.

Ο Ward-Prowse είναι έτοιμος για μια νέα πρόκληση μακριά από τη νότια ακτή, αφού πέρασε το σύνολο της καριέρας του μέχρι στιγμής στη Southampton. Ο Άγγλος πραγματοποίησε 409 συμμετοχές για τους Saints, έχοντας κάνει το ντεμπούτο του στην ομάδα πριν από 12 χρόνια, αλλά τώρα φαίνεται ότι θα αποχωρήσει μετά τον υποβιβασμό τους στην Championship. Η Mail Sport είχε αποκαλύψει στο παρελθόν ότι δεν υπήρχε ρήτρα υποβιβασμού στο συμβόλαιο του Ward-prowse στη Southampton, με την υπάρχουσα συμφωνία του να έχει διάρκεια μέχρι το 2026. Ο σύλλογος απέρριψε πέρυσι προσφορά 25 εκατομμυρίων λιρών από την Aston Villa και πιστεύει ότι μπορεί να διεκδικήσει υψηλότερο ποσό για τον παίκτη-σταρ του.

James Ward-Prowse και Andy Robertson.
James Ward-Prowse και Andy Robertson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com