Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ενδιαφέρεται για δανεισμό του Calvin Ramsay η Preston

Ενδιαφέρεται για δανεισμό του Calvin Ramsay η Preston

Η σχεδόν ανύπαρκτη αγωνιστική παρουσία του Calvin Ramsay κατά τη διάρκεια της σεζόν 2022-23 έχει δημιουργήσει αβεβαιότητα για την παραμονή του στη Liverpool.

Ο νεαρός Σκοτσέζος αποκτήθηκε πέρυσι από την Aberdeen με την ελπίδα να γίνει ο «Τσιμίκας του δεξιού άκρου της άμυνας των Reds» και να προσφέρει στον Klopp μία επιπλέον αξιόπιστη επιλογή στη συγκεκριμένη θέση, πέρα από αυτή του Trent Alexander-Arnold.

Ωστόσο, η πρώτη χρονιά του Calvin στα κόκκινα ήταν ακόμα δυσκολότερη από αυτή του Κώστα, καθώς οι σοβαροί του τραυματισμοί σε πλάτη και γόνατο έχουν περιορίσει των αριθμό των εμφανίσεών του με τη φανέλα της ομάδας μας μόλις στις δύο.

Ο παίκτης λογικά θα είναι έτοιμος για την pre-season, ωστόσο το πού θα αγωνίζεται τη σεζόν 2023-24 μοιάζει αβέβαιο αυτή τη στιγμή. Εκτός του ότι αγωνιστικά έχει περάσει σχεδόν απαρατήρητος μέχρι στιγμής και του ότι ο Conor Bradley θα επιστρέψει από τον δανεισμό του στη Bolton Wanderers, το πιο πρόσφατο και έγκυρο μεταγραφικό ρεπορτάζ δείχνει ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες του.

Συγκεκριμένα, ο Ian Doyle της Liverpool Echo αναφέρει ότι η Preston North End θέλει να αποκτήσει ως δανεικό τον Ramsay, και ελπίζει να πείσει τους Reds να τον αποδεσμεύσουν για την επόμενη σεζόν.

O Calvin Ramsay.
O Calvin Ramsay.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com