Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Diaz και Chamberlain πήραν μια γεύση από το Liverpool Lighthouse

Diaz και Chamberlain πήραν μια γεύση από το Liverpool Lighthouse

Ο Luis Diaz και ο πρώην Red Alex Oxlade-Chamberlain πήραν μια γεύση από μουσικές δημιουργίες, όταν επισκέφτηκαν αιφνιδιαστικά το Liverpool Lighthouse, ένα δημιουργικό καταφύγιο μουσικής.

Ο Alisson δεν ήταν ο μόνος Red με μουσικό ταλέντο…καλά, όχι και τόσο! Ο Alisson δεν αισθάνεται άβολα όταν αντλεί ψυχική ηρεμία μέσω της μουσικής από τα ηχεία στο καμαρίνι, αλλά αυτός ο ήχος θα ενισχυθεί μόνο όταν η πόλη φιλοξενήσει ένα φεστιβάλ αυτό το καλοκαίρι.

Σε ποιον δεν αρέσει η ευκαιρία να ακούσουμε το αγαπημένο σας τραγούδι και να ανεβάσει την ένταση; Δεν υπάρχει τίποτα παρόμοιο. Όπως και η γλώσσα του ποδοσφαίρου, η μουσική αντηχεί ακριβώς το ίδιο σε όλο τον κόσμο και φέρνει κοντά τους ανθρώπους – ο Luis Diaz και ο πρώην Red Alex Oxlade-Chamberlain πήραν μια γεύση από αυτό.

Οι δυο τους επισκέφτηκαν αιφνιδιαστικά το Liverpool Lighthouse, ένα δημιουργικό καταφύγιο, χάρη στη Vista – συνεργάτη της Liverpool FC. Συναντήθηκαν με τη Χορωδία Lighthouse και τη Χορωδία Love & Joy Gospel – η οποία παρουσίασε ένα είδος μουσικής που υποεκπροσωπείται και αξίζει περισσότερης προσοχής και αναγνώρισης.

«Ήταν πραγματικά, πολύ καλό! Ο Alisson το παίζει (Hallelujah) ασταμάτητα στα αποδυτήρια, οπότε το Hallelujah είναι αυτό που ακούω τις περισσότερες μέρες. Από εκεί προέρχεται πολλή ψυχρή μουσική», είπε ο Ox για την παράσταση που χαιρέτησε το ζευγάρι.

Το ετήσιο φεστιβάλ gospel, το πρώτο από το οποίο θα διεξαχθεί στις 9 Σεπτεμβρίου στο Stanley Park, είναι ανοιχτό σε όλους και θα φέρει κοντά διεθνώς αναγνωρισμένους καλλιτέχνες με όσους βρίσκονται πιο κοντά στο σπίτι. Είναι πάντα αναζωογονητικό όταν βλέπεις την Liverpool FC, τον συνεργάτη της Vista και την τοπική κοινότητα να ενώνονται και αυτό δεν είναι διαφορετικό.

Και αν υπάρχει κάποια πόλη που ξέρει πώς να γιορτάζει τη μουσική, αυτή είναι η Liverpool.

Diaz και Chamberlain πήραν μια γεύση από το Liverpool Lighthouse
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com