Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Scott Carson επιστρέφει απόψε στον τόπο «εγκλήματος» του 2005

Ο Scott Carson επιστρέφει απόψε στον τόπο «εγκλήματος» του 2005

Ο πρώην τερματοφύλακας της Liverpool, Scott Carson, συμπεριλήφθηκε στην 23μελή αποστολή της Man City για τον αποψινό τελικό του Champions League, με τους Red fans πάντως, να μην εύχονται να επαναλάβει την επιτυχία του 2005!

Ο Scott Carson, θα είναι έτοιμος να κερδίσει το Champions League για δεύτερη φορά στην καριέρα του, αφού συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Manchester City για τον τελικό του Σαββάτου με την Inter Milan. Ο πρώην διεθνής Άγγλος, ο οποίος ήταν στον πάγκο των Reds στην περίφημη νίκη επί της AC Milan στην Κωνσταντινούπολη το 2005, θα επιστρέψει στην τουρκική πρωτεύουσα και το στάδιο Ataturk, καθώς η City θα προσπαθήσει να κατακτήσει το Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Ο Carson έχει μόνο δύο συμμετοχές στο Champions League, αφού ξεκίνησε ως βασικός με τη Liverpool στη νίκη της επί της Juventus με 2-1 στα προημιτελικά τον Απρίλιο του 2005, πριν μπει ως αλλαγή για τη City στην περσινή αναμέτρηση της φάσης των «16» με τη Sporting Lisbon. Όμως, παρά το γεγονός ότι είναι η τρίτη επιλογή τερματοφύλακα του Pep Guardiola, πρόκειται να βρεθεί στον πάγκο του τελικού του Σαββάτου, αφού συμπεριλήφθηκε στην 23μελή αποστολή του Ισπανού.

Προς συνεχή διασκέδαση των οπαδών των Reds και μη, ο Carson είναι στην πραγματικότητα ο μόνος παίκτης στην ομάδα της City που έχει κατακτήσει στο παρελθόν το Champions League, χάρη στον θρίαμβο της Liverpool το 2005.

Με τη Liverpool να χάνει την πρόκριση στο Champions League φέτος, η αναμόρφωση της διοργάνωσης από την UEFA από το 2024/25 και μετά σημαίνει ότι θα ήταν πραγματικά προς το συμφέρον των «Red’s» για τη City και τους άλλους συμμετέχοντες της Αγγλίας να τα πάνε καλά στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση του χρόνου.

Σύμφωνα με τους νέους κανόνες που θα τεθούν σε ισχύ από το επόμενο έτος, τα δύο έθνη που θα έχουν τις καλύτερες επιδόσεις συνολικά θα λάβουν μια επιπλέον προκριματική θέση για την επόμενη διοργάνωση, με την Premier League να είναι ενδεχομένως η μία που θα μπορεί να δηλώσει πέντε ομάδες, αν οι ομάδες τους συνεχίσουν να κυριαρχούν στην Ευρώπη.

Ο Scott Carson επιστρέφει απόψε στον τόπο «εγκλήματος» του 2005
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com