Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ενδιαφέρον από Mainz για δανεισμό του Sepp van den Berg

Ενδιαφέρον από Mainz για δανεισμό του Sepp van den Berg

Ο αμυντικός της Liverpool Sepp van den Berg αναμένεται να παραχωρηθεί δανεικός για τρίτη σεζόν, με την παλιά ομάδα του Jurgen Klopp Mainz να έχει εμφανιστεί ως μνηστήρας.

Ο van den Berg έχει «ενισχύσει» την φήμη του με θητείες στην Preston και τη Schalke, περνώντας τις τελευταίες δυόμισι αγωνιστικές περιόδους μακριά από το Anfield.

Ωστόσο, η θητεία του στη Schalke στιγματίστηκε από έναν σοβαρό τραυματισμό στον αστράγαλο και όταν επέστρεψε ήταν αδύναμος να τη βοηθήσει να μην υποβιβαστεί από την Bundesliga. Αυτό όμως δεν αποθάρρυνε τον σύλλογο από την προσπάθειά του να τον ξαναπάρει, με τον αθλητικό διευθυντή της Schalke Andre Hechelmann, να επιβεβαιώνει ότι οι συζητήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει.

Αλλά σύμφωνα με την BILD, θα αντιμετωπίσει ανταγωνισμό από έναν σύλλογο που παραμένει στην Bundesliga και ο οποίος απολαμβάνει μια ισχυρή σχέση με τον Klopp και τη Liverpool. Η Mainz φέρεται να ενδιαφέρεται για τον van den Berg, ο οποίος «πρόκειται να παραχωρηθεί ξανά δανεικός», παρά το γεγονός ότι πλέον πληροί τις προϋποθέσεις για να γίνει παίκτης της εγχώριας ομάδας στην Premier League.

Ο σύλλογος (Mainz), που τερμάτισε στην ένατη θέση της Bundesliga την περασμένη σεζόν, ελέγχει επί του παρόντος την «οικονομική και αθλητική σκοπιμότητα» μιας συμφωνίας. Αυτό συμβαίνει αφού ο προπονητής της Mainz Bo Svensson, αναγκάστηκε να καταφύγει σε μια σειρά από επιλογές έκτακτης ανάγκης, λόγω ανησυχιών για τη φόρμα και τη φυσική κατάσταση του κεντρικού αμυντικού.

Ο van den Berg θα έφτανε ως μια καθιερωμένη επιλογή με υψηλές προοπτικές στην καρδιά της άμυνας και αν αναλάβει ρόλο πρώτης επιλογής, αυτό θα ήταν πιθανότατα ελκυστικό για τη Liverpool. Υπάρχουν προφανείς δεσμοί με τη Mainz λόγω της μακράς θητείας του Klopp εκεί, τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής, ενώ ο ίδιος ο Svensson εργάστηκε υπό τον 55χρονο κατά τη διάρκεια της καριέρας του ως παίκτης.

Το αν αυτό θα βοηθήσει τις διαπραγματεύσεις δεν είναι σαφές, αλλά δεν θα ήταν η πρώτη φορά που οι διασυνδέσεις του Jurgen Klopp στη Γερμανία θα οδηγούσαν σε μια μεταγραφή. Για παράδειγμα, η σχέση του με τον τότε αθλητικό διευθυντή της Stuttgart, Sven Mislintat, οδήγησε τον σύλλογο να πάρει τον Nat Phillips ως δανεικό την περίοδο 2019/20.

«Ο Klopp με πλησίασε και μου είπε ότι πρέπει να ρίξω μια ματιά στον Nat Phillips επειδή έψαχνε για έναν δανεισμό του», δήλωσε ο Mislintat στο kicker του 2021. «Παρόλο που εμπιστεύομαι τυφλά τον Jurgen Klopp με μια τέτοια πρόταση, φέρω φυσικά την ευθύνη. Γι’ αυτό έπρεπε πρώτα να τον κοιτάξω ο ίδιος και να του δώσω μια αξιόπιστη διαβεβαίωση ότι έχει μια πραγματική ευκαιρία να παίξει μαζί μας. Τελικά, αποδείχθηκε ότι ήταν ακριβώς το είδος του παίκτη που ψάχναμε».

Ενδιαφέρον από Mainz για δανεισμό του Sepp van den Berg
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com